Antena 3 CNN Economic Biz News Business Bamboo, Expirat şi La Piraţi, închise de Fisc în minivacanţa de 1 Mai

Bamboo, Expirat şi La Piraţi, închise de Fisc în minivacanţa de 1 Mai

Bamboo, Expirat şi La Piraţi, închise de Fisc în minivacanţa de 1 Mai
Sursa foto: anaf
04 Mai 2010   •   13:48

ANAF a închis în minivacanţa de 1 mai trei cluburi cunoscute de pe litoral pentru că nu aveau case de marcat. Printre ele, Bamboo din Mamaia, Expirat şi La Piraţi din Vama Veche şi Ring din Costineşti, potrivit Gândul.

Pe 2 mai, inspectorii au descins în birourile Clubului Bamboo din Mangalia. Fiscul a decis să închidă clubul pentru că nu avea case de marcat.
La fel s-a întâmplat cu Expirat şi La Piraţi din Vama Veche, The Mission din Mamaia şi discoteca Ring din Costineşti.

Discotecile nu vor funcţiona trei luni, deci vor pierde tot sezonul estival plin de turişti. Clubul Bamboo, însă. va rămâne închis până când îşi va rezolva problemele, au declarat surse din cadrul Autorităţii Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF).

Fiscul a inspectat 34 de baruri şi a aplicat amenzi de 140.550 de lei, adică peste 33.000 de euro.

Bamboo este proprietatea italianului Giosue "Joshua" Castellano şi românului Lucian Victor Dan. Dan a fost şapte ani director general al companiei hoteliere de stat Mamaia SA şi director în cadrul Regiei Autonome Administrarea Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS). Firma ce deţine cluburile Bamboo a înregistrat, în 2008, un profit de 929.220 de lei.

Pachetul majoritar al discotecii Ring e deţinut de DJ-ul timişorean Geo Da Silva, iar The Mission este proprietatea omului de afaceri Răzvan Opran.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: fisc MAI Bamboo pirati
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close