Antena 3 Economic Biz News Business Primul forum dedicat relației dintre stat și mediul de afaceri din 2017

Primul forum dedicat relației dintre stat și mediul de afaceri din 2017

25 Ian 2017   •   14:33
Primul forum dedicat relației dintre stat și mediul de afaceri din 2017

Președintele Camerei Deputaților Liviu DRAGNEA, Premierul Sorin GRINDEANU, Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat Florin JIANU și Ministrul Finanțelor Publice Viorel ȘTEFAN vor sta față în față cu reprezentanţii mediului de afaceri, ai sistemului bancar, ai firmelor de consultanţă, ai asociațiilor patronale și ai presei la primul forum dedicat relației dintre stat și mediul de business din 2017. Moderat de Alessandra STOICESCU, evenimentul îşi propune o dezbatere aplicată privind colaborarea dintre stat și oamenii de afaceri și Legea prevenției fiscale și va avea loc miercuri, 1 februarie 2017, la Palatul Parlamentului.

Noul guvern și-a exprimat deja dorința de a dezvolta o relație de parteneriat între autorități și oamenii de afaceri, de a crea o colaborare bazată pe încredere reciprocă și transparență. Legea prevenției fiscale este un pas important în acest sens. Conform acesteia, firmele vor putea fi sancționate doar după ce inspectorii ANAF le pun la dispoziție un plan de conformare și prevenție pentru eliminarea neregulilor, permițându-le să se conformeze legislației fiscale existente.

Temele esențiale din cadrul forumului pe marginea cărora vor fi lansate întrebări și vor fi ridicate probleme, pentru a trasa răspunsuri și concluzii, privesc strategia Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat în 2017, respectiv cele mai importante programe pentru zona de afaceri și bugetele alocate acestora; așteptările reprezentanților mediului de business și recomandările acestora pentru noul guvern; Legea prevenției fiscale; susținerea pe care statul o va oferi, în 2017, în general mediului de business și în special firmelor românești.

Mai multe informaţii despre eveniment puteţi găsi aici:  http://www.intactmediagroup.ro/conferinte/.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close