Antena 3 CNN Economic Biz News Business Viaţa ta se poate schimba radical în opt săptămâni. Trebuie doar să respecţi câteva principii simple

Viaţa ta se poate schimba radical în opt săptămâni. Trebuie doar să respecţi câteva principii simple

Viaţa ta se poate schimba radical în opt săptămâni. Trebuie doar să respecţi câteva principii simple
de O.P.    |    29 Oct 2012   •   13:10

Într-o societate în care procentul obezităţii se apropie vertiginos de jumătatea populaţiei, să slăbeşti vizibil şi sănătos a devenit o dorinţă obsesivă a femeilor şi bărbaţilor care vor să aibă succes în toate domeniile vieţii lor. Aşa se face că industria frumuseţii nu se resimte mai deloc pe timpul crizei, iar românii îşi fac în continuare programare la spa.

Într-o emisiune de televiziune cu tema „cine slăbeşte mai mult”, programul de slăbire personalizat al concurentei care a ieşit pe locul I s-a întins pe 8 săptămâni, timp în care a făcut tratamente de tot felul, împachetări, electrostimulare, masaj anticelulitic, vacuum, capsulă şi tunel cu infraroşii. La sfârşitul programului, rezultatele au fost spectaculoase: 22 de kg în minus şi 78 de centimetri mai puţin în circumferinţe.

Deci se poate! Terapiile dau roade dacă sunt urmate toate recomandările specialiştilor şi dacă nu sari peste nicio programare. Totuşi, efectele nu sunt definitive, organismul păstrând memoria dezechilibrelor anterioare şi revenind încet la ele. Sau mai repede.

Secretul este să îţi schimbi stilul de viaţă pentru totdeauna, introducând mişcarea şi exerciţiile fizice în programul de zi cu zi, respectând principiile alimentaţiei sănătoase şi cei 2 litri de apă zilnic. Dar fără acel prim efort conjugat al aparatelor inteligente şi al produselor cosmetice profesionale, nu ai putea ajunge la rezultate vizibile atât de repede. Care sunt cele mai noi terapii ale momentului? Aflaţi accesând site-ul www.incomemagazine.ro





×
Subiecte în articol: slabire diete
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close