Antena 3 Economic Biz News Cel mai bogat şomer român: ajutor de 5.300 lei lunar

Cel mai bogat şomer român: ajutor de 5.300 lei lunar

07 Mar 2010   •   19:04
Cel mai bogat şomer român: ajutor de 5.300 lei lunar
Sursa foto: someri

Am întâlnit şi şomeri fericiţi. Exemplu este un domn din Constanţa care primeşte un ajutor de şomaj de 5300 de lei pe lună. Statul român n-are ce face. Omul a fost bun cât a plătit taxe, nu poate fi abandonat la nevoie. Şi acesta nu e cel mai mare ajutor de şomaj plătit în România. Recordul e deţinut de un neamţ.

În căutarea celui mai bine plătit şomer român, ziariştii au ajuns la Forţele de Muncă din Constanţa. Şi acolo l-au găsit. În documente.

Inginer de meserie, dar cu vocaţie de director, omul a acumulat salarii uriaşe care se află acum la originea impresionantului ajutor de şomaj.

Acum şomer, omul câştigă de la stat un ajutor direct proporţional cu veniturile de pe vremea când era angajat. Şi aşa a ajuns a fi cel mai bogat şomer ROMÂN, dar nu cel mai bogat şomer din România. Acela e un neamţ pentru care statul român plăteşte ajutor de şomaj de peste 7.500 de lei. A muncit în Germania, dar trăieşte în România şi primeşte ajutorul de şomaj aici căci aşa e regula în Uniunea Europeană.

Antena3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close