Antena 3 CNN Economic Biz News Cetăţenii acestei ţări au aflat că sunt mai bogaţi cu 14.000 de dolari peste noapte. Cum au devenit imuni la criză

Cetăţenii acestei ţări au aflat că sunt mai bogaţi cu 14.000 de dolari peste noapte. Cum au devenit imuni la criză

Cetăţenii acestei ţări au aflat că sunt mai bogaţi cu 14.000 de dolari peste noapte. Cum au devenit imuni la criză
de O.P.    |    02 Oct 2012   •   08:01

Când toate ţările se îndatorează şi cetăţenii au de dat către stat mii de euro, un stat sfidează criza economică. Recent au făcut un anunţ care a uimit întreaga lume: 338 de miliarde de dolari au intrat în visteria statului, şi astfel fiecare cetăţean a devenit mai bogat cu 14.000 de dolari.

Asta s-a întâmplat atunci când Biroul Australian de Statistică a lansat cel mai recent raport privind activele pe care le deţin cetăţenii ţării şi a facut revizuiri masive pe plus ale estimărilor legate de investiţiile pe pieţele de capital.

Astfel, în urma noului raport fiecare din cei 22,6 milioane de australieni este mai bogat cu 14.380 de dolari. “Raportul ia în considerare noile estimări privind deţinerile fiecarei gospodării, precum şi investitţile pe pieţele de capital, care nu erau introduse în statistica pe care o deţineam până în prezent”, explică realizatorii statisticii.

Mai mult, în ultima perioadă, australienii au mai mult de 700 miliarde de dolari depozitaţi în bănci, scrie Reuters.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close