Antena 3 CNN Economic Biz News Grapini: Este aproape ilegal ce a făcut Ministerul condus de Udrea

Grapini: Este aproape ilegal ce a făcut Ministerul condus de Udrea

Grapini: Este aproape ilegal ce a făcut Ministerul condus de Udrea
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    01 Mar 2013   •   07:59

Ministerul Turismului din fostul Guvern a lăsat găuri imense în bugetul statului, spune actualul ministru Maria Grapini.

Ministrul delegat pentru IMM-uri, Maria Grapini, a declarat că anul acesta nu se vor face investiţii în IMM-uri pentru că fostul ministru, Elena Udrea, nu a plătit firmele cu care a încheiat contracte.

Pentru a putea plăti toate datoriile, Grapini spune că ar avea nevoie de triplul bugetului de stat, iar abia în 2014 ar putea să se gândească la dezvoltarea întreprinderilor mici şi mijlocii.

"Puţin s-a spus în presă de adevăratele găuri negre, adevărate prăpastii, moştenite şi lăsate... Este de neadmis să deschizi în toată România şantiere, cum am moştenit eu, pe infrastructură turistică, şi să nu ai asigurat buget. Ca să le achit acum, ar trebui să am bugetul ţării de vreo trei ori. Nenorocirea este că au fost nişte abonaţi la licitaţiile centrale ale ministerului. Acei abonaţi şi-au luat avans la 5-6 licitaţii pe care le-au deschis, iar subcontractorii acum sunt spulberaţi pentru că nu li se plătesc banii. Este aproape ilegal ce a făcut Ministerul, scoţând licitaţii şi neavând asigurată din spate finanţarea", a spus ministrul Grapini.





×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close