Antena 3 CNN Economic Biz News Vlădescu: România nu e destul de bogată pentru a le oferi cetăţenilor viaţa dorită (VIDEO)

Vlădescu: România nu e destul de bogată pentru a le oferi cetăţenilor viaţa dorită (VIDEO)

Vlădescu: România nu e destul de bogată pentru a le oferi cetăţenilor viaţa dorită (VIDEO)
25 Mai 2010   •   10:41

Ministrul de Finanţe, Sebastian Vlădescu, a vorbit, marţi, la un forum economic, despre situaţia în care se află România la ora actuală şi despre măsurile de austeritate care urmează să fie puse în aplicare. Potrivit ministrului, România nu este suficient de bogată pentru a le oferi cetăţenilor ei viaţa dorită.

Sebastian Vlădescu susţine că "nu avem atâţia bogaţi ca să dăm la toţi săracii pe care îi avem".

"De-a lungul timpului, politicienii care au încercat să facă în România o redistribuţie a sărăciei (...) s-au lovit de un fapt: România nu este suficient de bogată pentru a oferi cetăţenilor români viaţa pe care Europa ar dori să le-o ofere şi pe care şi noi am dori să le-o oferim", a declarat ministrul de Finanţe.

Sebastian Vlădescu a mai precizat că, din punctul său de vedere, măsurile anunţate sunt necesare, chiar dacă pare "o sinucidere politică".

"Cred că facem ceea ce trebuie pentru cetăţenii României. Chiar dacă, în momentul de faţă, pare o sinucidere politică şi chiar dacă, în momentul de faţă, pare o eroare din punct de vedere al deciziilor economice", a spus Vlădescu.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sebastian Vladescu masuri bogatie finante
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close