Antena 3 CNN Economic Companii Avalanşă de reduceri în februarie, la www.ChoiceBrand.ro

Avalanşă de reduceri în februarie, la www.ChoiceBrand.ro

Avalanşă de reduceri în februarie, la www.ChoiceBrand.ro
04 Feb 2010   •   19:25
PUBLICITATE // Electrocasnice pentru bucatarie, curatenie, confort si ingrijire personala, branduri de top, la jumatate de pret!

Lansat ca ElectroBazar.ro, magazinul online www.ChoiceBrand.ro , implineste in februarie 3 ani de functionare. ChoiceBrand.ro face parte din aceeasi retea de magazine online in extindere in Europa ca si ChoiceBrand.co.uk si ChoiceBrand.fr si este operat de grupul cu actionariat britanic Britcom.
Britcom ofera solutii eficiente de optimizare a stocului pentru producatorii si retailerii mari, avand ca furnizori Groupe Seb (Tefal, Rowenta, Moulinex, Krups), grupul Kenwood ? Delonghi, Philips, Morphy Richards, Dirt Devil si alte nume mari din domeniul electrocasnicelor, telefoanelor si uneltelor pentru casa si gradina.



Practic, Britcom preia toate produsele care au iesit din ciclul standard de vanzare si le trece printr-un proces complet de verificare si reconditionare certificat ISO 9001 si ISO 14001. In urma procesarii, Britcom livreaza produse 100% functionale si distinct marcate ca reconditionate, pe care le vinde la 40-60% din pretul recomandat de producator pentru produsul nou.

Din procesare rezulta si o parte semnificativa de bunuri care sunt reciclate de partenerul Britcom, firma Stena DTM, jucator de talie globala in domeniul reciclarii cu prezenta in 11 state din UE si 250 de state din lume. Ne asiguram astfel ca nici un produs un ajunge inca un poluant!
ChoiceBrand.ro functioneaza pe principii solide si respectate in tarile vestice care isi fac treptat loc si in constiinta romaneasca. In primul rand prin procesul de reconditionare se economisesc materiile prime, energia electrica si timpul de productie necesar fabricarii unui nou lot de produse.



Fabrica are 250 de angajati care chiar pe timp de criza au un loc de munca sigur si intr-un domeniu in crestere. Clientii ChoiceBrand.ro, fiind persoane care apreciaza mai mult functionalitatea si pretul redus ale unui produs, beneficiaza de 12 luni garantie si de produse excelente la preturi senzationale, cu pana la 75% mai mici decat pretul recomandat de producator.

La aniversarea de trei ani de activitate a magazinului online www.ChoiceBrand.ro in domeniul produselor electrocasnice pentru bucatarie, curatenie, confort si ingrijire personala, v-am pregatit o avalansa de reduceri de pret la peste 250 de produse si am mentinut promotiile speciale de sarbatori si anume promotia expresorului Dolce Gusto incepand de la 290 lei cu fier de calcat la 1 leu, promotia produselor mult mai ieftine decat la teleshopping, cum ar fi mopul H2O cu aburi la pretul lavetelor de la teleshopping ? 75 lei si multe alte suprize.


Va invitam sa ne vizitati in site www.ChoiceBrand.ro sau in magazin, Mihai Bravu nr. 7 (zona Obor) Bucuresti, pentru detalii complete si pentru a profita de ofertele speciale!

×
Subiecte în articol: electrocasnice
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close