Antena 3 CNN Economic Companii BLACK FRIDAY 2017. Oferte incredibile pe Fashion Days

BLACK FRIDAY 2017. Oferte incredibile pe Fashion Days

BLACK FRIDAY 2017. Oferte incredibile pe Fashion Days
16 Noi 2017   •   18:00

Black Friday 2017 începe la Fashion Days în seara de 16 noiembrie şi va continua pe durata întregii zile de 17 noiembrie, în aplicaţia de mobil şi pe website. Anul acesta, compania a pregătit un milion de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii, cosmetice şi home & deco, cu discounturi care vor ajunge până la 90%.

Fashion Days le oferă clienţilor săi produse de la branduri precum: Diesel, Pepe Jeans London, Tissot, Nike, Trespass, Geox, Levi's, US Polo sau Coccinelle. Clienţii Fashion Days vor găsi pe site şi în aplicaţia de mobil şi selecţii de la branduri precum: Burberry, Valentino, Jimmy Choo sau Rado. Special pentru această campanie, au fost făcute achiziţii din categoriile bijuterii cu diamante, genţi şi accesorii de lux, de la branduri precum Clogau, Prada şi Montblanc, Frey Wille, respectiv Carl F. Bucherer.

AICI ai cele mai importante reduceri la articolele pentru femei

Black Friday va începe în cursul serii de 16 noiembrie, atât în site, cât şi în aplicaţia de mobil. Utilizatorii aplicaţiei Fashion Days vor putea comanda, în exclusivitate, mai devreme decât pe website. Startul campaniei în aplicaţia Fashion Days va fi anunţat instant prin push notifications, iar clienţii vor afla când începe campania pe website din newsletter.

×
Subiecte în articol: black friday 2017 oferte reduceri
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close