Antena 3 CNN Economic Companii Ce se întâmplă cu privatizarea CFR Marfă. Luni, patronul GFR trebuie să plătească 170 de milioane de euro

Ce se întâmplă cu privatizarea CFR Marfă. Luni, patronul GFR trebuie să plătească 170 de milioane de euro

Ce se întâmplă cu privatizarea CFR Marfă. Luni, patronul GFR trebuie să plătească 170 de milioane de euro
de O.P.    |    11 Oct 2013   •   06:03

Ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, i-a băgat în şedinţă pe membrii comisiei de licitaţie pentru a stabili ce se întâmplă cu privatizarea CFR Marfă.

Patronul GFR este obligat să achite până luni 170 de milioane de euro.  Gruia Stoica spune că e pregătit să plătească toţi banii doar dacă Executivul şi-a respectat toate obligaţiile din contract.

Ramona Mănescu trebuie să hotărască dacă CFR Marfa va putea fi privatizata sau nu. Asta dupa ce Guvernul a anuntat ca nu va amana privatizarea, in conditiile in care Consiliul Concurentei nu poate da avizul pana luni, termenul limita pentru finalizarea privatizarii companiei.

Gruia Stoica, patronul de la GFR, a spus ca este dispus sa plateasca banii pentru preluarea CFR Marfa chiar inainte de avizul Consiliului Concurentei.

Termenul pentru finalizarea privatizării expiră luni. Asa ca GFR ar trebui să achite în următoarele zile încă 170 milioane euro pentru cele 51% din acţiunile CFR Marfă scoase la vânzare.

×
Subiecte în articol: privatizare CFR Marfa
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close