Antena 3 CNN Economic Companii Ce se vede dincolo de perdea. "Picăturile minune care te slăbesc peste noapte" - ÎNŞELĂTORIE pe banii tăi

Ce se vede dincolo de perdea. "Picăturile minune care te slăbesc peste noapte" - ÎNŞELĂTORIE pe banii tăi

Ce se vede dincolo de perdea. "Picăturile minune care te slăbesc peste noapte" - ÎNŞELĂTORIE pe banii tăi
de O.P.    |    17 Apr 2013   •   13:17

 Fenomenul „slabeste rapid fara sa faci nimic”, pare sa fi luat amploare si in Romania, spre bucuria unor companii care au mirosit oportunitatea unor afaceri profitabile. Cum legislatia este cat se poate de permisiva iar pacalirea clientului este mult prea indulgent pedepsita, oferta produselor care „nu fac ceea ce promit” este tot mai bogata.

Reporterii incomemagazine.ro impreuna cu specialisti de renume au analizat cateva dintre produsele aflate pe piata. Primul dintre acestea este SLIM COMPLEX-picaturi orale. Picaturile orale SLIM COMPLEX sunt produse in Laboratoarele novaPharm Franta. Producatorul este unul dintre cei mai cunoscuti din Franta in ceea ce priveste suplimentele alimentare cu distributie la nivel mondial. Insa informatiile despre produse sunt foarte putine, deschiderea companiei pentru dialog cu consumatorii si presa fiind inexistenta.Nu au o directie de presa, un email de contact si totul este invaluit in tacere. Intrebarile trimise pe singurul contact disponibil-un fax-au ramas fara raspuns. In Romania, distribuitorul SLIM COMPLEX este compania „Biroul European „Silueta si Sanatate” SRL Bucuresti. Firma a fost infiintata in 2005 în Bucureşti şi are la obiectul de activitate comerţul cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet. A început cu 1 angajat şi a ajuns la 3 în prezent.

Cu toate acestea, indicatorii financiari ai companiei – cifra de afaceri netă şi profitul net s-au situat pe un trend ascendent. Profitul net anual depaseste 1,5 milioane de lei. „Discretia” este si aici cuvantul de ordine. Singurele contacte disponibile sunt de la un call center care inregistreaza comenzile. Orice nemultumire, problema, sesizare ajunge la operatoarele de la call center (serviciu externalizat) care promit un raspuns.

Care evident ca nu va fi dat. Reporterii incomemagazine.ro au sunat, au insistat si tot ce au primit a fost promisiunea ca cineva ii va cauta pentru un interviu pe acest subiect. Acest lucru nu s-a intamplat, in ciuda insistentelor noastre.

Vezi sfatul nutriţionistului, dar şi ce alte anchete mai urmează în Campania marca Income Magazine, pe www.incomemagazine.ro

×
Subiecte în articol: diete

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close