Antena 3 CNN Economic Companii Intact Media Group a readus pe agenda publică problemele cu care se confruntă sistemul sănătății din Romania

Intact Media Group a readus pe agenda publică problemele cu care se confruntă sistemul sănătății din Romania

 Intact Media Group a readus pe agenda publică problemele cu care se confruntă sistemul sănătății din Romania
04 Noi 2012   •   18:38
Evenimentul “Finantarea Sanatatii 2013 “ organizat ieri de Intact Media Group a reusit sa readuca pe agenda publica problemele cele mai importante cu care se confrunta azi sistemul de sanatate din Romania.

Ne-am bucurat ca evenimentul a adus la “masa discutiilor” cei mai importanti factori de decizie din domeniu, dar si reprezentanti ai actorilor sociali. Intelegerea problemelor din sectorul sanitar, deschiderea catre dialog si gasirea de solutii pe termen lung trebuie sa constituie baza deciziilor care vor fi luate privind acest sector. Pentru ca, asa cum spunea si Domnul Prim-Ministru Victor Ponta, “nici o tara nu are viitor fara sanatate si fara educatie”. 

O tara care nu investeste in sanatatea poporului sau va suferi pierderi pe termen lung, de aceea sanatatea trebuie privita ca o investitie. Pentru ca lista de medicamente compensate nu a fost actualizata din 2008,  iar pacientii din Romania trebuie sa aiba acces la medicamente inovatoare care pot salva vieti, imbunatatesc semnificativ calitatea vietii sau cresc speranta de viata, consideram ca aceasta ar trebui sa constituie una din prioritatile decidentilor in elaborarea strategiilor de finantare a sanatatii. 




×
Subiecte în articol: Intact Media Group
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close