Antena 3 CNN Economic Companii iPhone 4S, cel mai iubit produs Apple? Compania a avut 1 milion de precomenzi într-o zi

iPhone 4S, cel mai iubit produs Apple? Compania a avut 1 milion de precomenzi într-o zi

iPhone 4S, cel mai iubit produs Apple? Compania a avut 1 milion de precomenzi într-o zi
Sursa foto: Foto: AFP/Mediafax
10 Oct 2011   •   19:42

Compania Apple a anunţat, într-un comunicat de presă postat pe site-ul oficial, că în ziua de vineri a primit un milion de precomenzi pentru noul iPhone 4S, lucru care face ca acest produs să fie cel mai cătutat din istoria companiei.

"Suntem şocaţi de reacţia clienţilor faţă de lansarea noului iPhone 4S. Vineri am primit mai multe comenzi pentru acest produs decât pentru orice alt produs din istoria companiei. Suntem extrem de încântaţi că şi clienţilor le place noul iPhone la fel de mult ca şi nouă", a declarat directorul de marketing al Apple, Philip Schiller.

Duminică, gigantul AT&T a anunţat că a vândut mai bine de 200.000 de modele de iPhone4S în primele 12 ore şi reprezentanţii companiei spun că cererea este foarte mare pentru dispozitivul dezvăluit cu o zi înainte de moartea co-fondatorului Apple, Steve Jobs.

Cu toate acestea, fanii Apple au fost dezamăgiţi de lansarea unui „frate mai mare” de-al lui iPhone4, cu un software mai performant, dar analiştii Wall Street sunt de părere că produsul va atrage.




×
Subiecte în articol: Apple steve jobs
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close