Antena 3 CNN Economic Companii Jean-Francois Fallacher este noul director general al Orange România

Jean-Francois Fallacher este noul director general al Orange România

Jean-Francois Fallacher este noul director general al Orange România
Sursa foto: Foto: Orange.ro
01 Iun 2011   •   14:33

Thierry Millet a fost înlocuit din funcţia de director general Orange România de către Jean-Francois Fallacher, fost director general al Sofrecom (companie de consultanţă financiară al grupului France Telecom-Orange), informează Orange România.

"Pentru mine este o onoaresă vin în România, unde piaţa telecom a cunoscut rate ridicate de creştere în ultimii ani. Experienţa mea a fost acumulată pe pieţe externe, pe pieţe mature, aşa cum s-a întâmplat în Olanda, unde am reuşit să obţin rezultate bune cu un operator de servicii de acces la Internet. Obiectivul meu în România este aduc operatorul Orange şi piaţa de profil pe o curbă de creştere şi să rămână liderul pieţei", a declarat noul director al companiei.

În acelaşi timp, vicepreşedintele executiv al Europe&Sourcing al France Telecom - Orange, Olaf Swantee, a declarat că Millet a reuşit să consolideze performanţele companiei, în contextul unui pieţe telecom puternic dezechilibrată.

"Suntem încrezători că Fallacher, noul director general al Orange România, va trasa noi parametri pentru subsidiara locală a grupului. Experienţa profesională a lui Fallacher vorbeşte de la sine, iar capacităţile de lider de care a dat anterior dovadă ne-au convins că am făcut cea mai bună alegere, a spus Swantee.

Orange România este cel mai mare operator local de telefonie mobil şi are la momentul actual 10,3 milioane de clienţi şi venituri de 222 milioane de euro la finele primului trimestru.

×
Subiecte în articol: ceo
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close