Antena 3 CNN Economic Companii Ponta: Nu exclud varianta ca procedura de privatizare a Oltchim să nu fie finalizată

Ponta: Nu exclud varianta ca procedura de privatizare a Oltchim să nu fie finalizată

Ponta: Nu exclud varianta ca procedura de privatizare a Oltchim să nu fie finalizată
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    20 Sep 2012   •   17:34

Prim-ministrul Victor Ponta a precizat, joi, că nu exclude varianta ca procedura de privatizare a Oltchim Râmnicu-Vâlcea (OLT) să nu fie finalizată şi a spus că, în funcţie de rezultatul luat vineri se va şti dacă Oltchim va fi preluată de un nou acţionar sau va intra în administrare specială.

"Îmi doresc (ca mâine să poată fi vândut Oltchim - n.r.). E o procedură în curs. Nu exclud nici varianta în care să nu fie finalizată procedura. Ne pregătim pentru ambele variante. În funcţie de rezultatul de mâine (vineri - n.r.), putem şti dacă trecem la procedura de preluare practic de către noul acţionar sau dacă trecem la o nouă procedură de administrare specială", a declarat Victor Ponta, potrivit Agerpres.

Oficiul Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie analizează, joi, ofertele de participare la licitaţia pentru privatizarea Oltchim, urmând ca vineri să fie analizate ofertele financiare.

Companiile PCC SE, Chimcomplex şi AISA Invest şi preşedintele PP-DD Dan Diaconescu au depus joi oferte pentru privatizarea Oltchim, vineri urmând să aibă loc licitaţia.




×
Subiecte în articol: Victor Ponta Oltchim privatizare Oltchim
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close