Antena 3 CNN Economic Companii UPDATE: Samsung oprește comercializarea modelului Galaxy Note 7

UPDATE: Samsung oprește comercializarea modelului Galaxy Note 7

UPDATE: Samsung oprește comercializarea modelului Galaxy Note 7
02 Sep 2016   •   10:19

UPDATE: Grupul sud-coreean Samsung Electronics Co a anunţat vineri, în mod oficial, că a decis să oprească vânzările de smartphones Galaxy Note 7 şi de asemenea va furniza noi dispozitive pentru telefoanele vândute deja, după descoperirea unor probleme la bateria telefonului, informează Reuters.

----------------------------

Grupul sud-coreean Samsung Electronics Co analizează o posibilă retragere de pe piață a telefoanelor Galaxy Note 7, după ce în presa au apărut informații referitoare la o posibilă problemă la bateria telefonului, a declarat vineri pentru Reuters o sursă din apropierea acestui dosar.

Sursa a precizat că nu s-a luat încă o decizie finală cu privire la măsuri concrete precum intervalul de timp pentru o posibilă retragere și nici cât de multe telefoane ar putea fi afectate.

Separat, agenția de presă sud-coreeană Yonhap a informat că Samsung Electronics a decis să amâne lansarea Galaxy Note 7 pe unele piețe importante din Europa, precum Marea Britanie și Franța.

Samsung a refuzat că facă orice comentarii cu privire la o posibilă retragere a celui mai nou produs al său dar în urmă cu două zile a anunțat că livrările de smartphone-uri Galaxy Note 7 vor suferi unele întârzieri, deoarece firma a decis să facă unele teste suplimentare de calitate.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: probleme telefon baterie Samsung piata
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close