Antena 3 CNN Economic Companii Sediul companiei TAROM ar putea deveni hotel de lux. Imobilul a fost scos la închiriat

Sediul companiei TAROM ar putea deveni hotel de lux. Imobilul a fost scos la închiriat

Sediul companiei TAROM ar putea deveni hotel de lux. Imobilul a fost scos la închiriat
16 Aug 2018   •   16:18

Sediul central al TAROM, situat lângă aeroportul Otopeni, cu o suprafață de aproape 16.000 metri pătrați, a fost scos la închiriat pe o perioadă de cel puțin 25 de ani, una dintre variante fiind amenajarea unui hotel de lux.

"Clădirea se află în proprietatea companiei și este formată din trei tronsoane, cu două rosturi de tasare-dilatare, realizate în consolă. Fundațiile sunt continue, tălpi-grinzi. Sistemul structural al clădirii este alcătuit din cadre de beton armat", se arată în anunţul de închiriere.

Referitor la tipul afacerii care ar urma să se desfășoare acolo, conducerea companiei a transmis jurnaliștilor libertatea.ro că :"Motivele care stau la baza intenției de închiriere sunt eminamente economice. Subliniem faptul că este vorba despre o intenție și o explorare a pieței în acest sens, nu despre o decizie finală de a închiria sediul TAROM. (…) Compania TAROM se află într-un proces de reconstrucție și revitalizare. Mecanismele acestui proces cuprind, inclusiv, identificarea de noi surse de venit, în paralel cu raționalizarea cheltuielilor".

×
Subiecte în articol: Tarom sediu companie hotel imobil
Parteneri
Cod galben de lapoviță și ninsoare, în jumătate din țară!
x close