Antena 3 CNN Economic Companii Vino la McDonald’s și implică-te în campania Mi-e poftă să fac bine (p)

Vino la McDonald’s și implică-te în campania Mi-e poftă să fac bine (p)

Vino la McDonald’s și implică-te în campania Mi-e poftă să fac bine (p)
17 Noi 2015   •   09:00

Te invităm să te alături campaniei „Mi-e poftă să fac bine!” Împreună construim cea de-a treia casa Ronald McDonald, care îi aduce pe părinți alături de copiii lor aflați sub tratament în spital. Te așteptăm în oricare din cele 67 de restaurante din România să te implici în campania „Mi-e poftă să fac bine!” și să contribui la construirea celei de-a treia case Ronald McDonald.

În perioada 16 – 22 noiembrie, McDonald’s România organizează evenimentul de strangere de fonduri din cadrul campaniei „Mi-e poftă să fac bine!” prin care donează 1 Leu din valoarea fiecarui Big Mac sau McChicken cumpărat (sandviș sau meniu) către Fundația pentru Copii Ronald McDonald. Scopul campaniei este de a strânge suma necesară pentru începerea construirii celei de a treia case a Fundației.

Fundația este principalul susținător al celor două case Ronald McDonald din București și Timisoara care, de la înființare, au ajutat peste 13.000 de familii în perioade dificile. Ne dorim să construim a treia casă Ronald McDonald în România și avem nevoie de spijinul tău. Vino alături de noi și ajută-ne să oferim sprijin și alinare părinților a căror copii sunt internați pentru tratamente de lungă durată.

McDonald’s pregătește vineri, 20 noiembrie, între orele 10:00 – 14:00, în restaurantul McDonald’s Unirea, de la parterul magazinului Unirea cel mai mare eveniment de caritate anual al companiei -McHappy Day, ziua în care vedetele devin pentru o zi purtătoare ale mesajului Fundației Ronald McDonald.

Alte proiecte ale Fundației Ronald McDonald în România
Fundatia Ronald McDonald este principalul susținător al celor două case din București și Timișoara și, în plus, oferă sprijin diferitelor inițiative care ajută copiii bolnavi și familiile acestora. Printre alte proiecte ale fundației se numără proiectul «Operation Smile», prin care o echipă internațională de chirurgi a operat gratuit peste 150 de copii cu malformații faciale, înființarea unei secții de oncologie-hematologie pediatrică la Spitalul Clinic Județean din Târgu Mureș, construirea unui lift în Spitalul de copii Louis Țurcanu din Timișoara care să faciliteze accesul copiilor operați la etajele superioare, dotarea Spitalului pentru Copiii Grigore Alexandrescu cu echipamente medicale performante de imagistică, cel mai important fiind un computer tomograf performant care ajută la diagnosticarea corectă a peste 3000 de copii anual.

×
Subiecte în articol: McDonald's
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close