Antena 3 CNN Economic Conținut plătit De ce să alegi capete de imprimare QY6-0082 şi Cartuş HP 653 pentru imprimanta ta

De ce să alegi capete de imprimare QY6-0082 şi Cartuş HP 653 pentru imprimanta ta

Imprimanta este unul dintre dispozitivele esenţiale într-un birou, dar este utilizată şi pentru un număr mare de proiecte personale. Cu ajutorul acesteia se realizează printurile necesare pentru mapele de prezentare, documentația contabilă dar şi referatele școlare, scrisorile de intenție, ș.a.

De ce să alegi capete de imprimare QY6-0082 şi Cartuş HP 653 pentru imprimanta ta
Sursa foto: Shutterstock.com
de Georgiana Adam    |    29 Iul 2021   •   10:13

Pentru a beneficia de avantajele acestor dispozitive este important să se acorde toată atenția măsurilor de întreţinere, dar şi consumabilelor utilizate.

Pentru că HP şi Canon sunt două branduri care au atras atenţia utilizatorilor, datorită caracteristicilor deosebite, ne-am propus să alocăm câteva rânduri consumabilelor necesare pentru buna funcţionare a acestora. Ne oprim atenţia asupra capetelor de imprimare QY6-0082 şi a cartuşelor HP653.

QY6-0082 - soluţie optimă pentru imprimante Canon

Imprimantele Canon au câştigat încrederea datorită eficienţei, a designului, a randamentului ridicat şi a fiabilităţii. Practic sunt printre cele mai populare imprimante utilizate în birou și dar, şi pe sectorul home.

Când vine vorba de consumabile, trebuie să se ţină cont că nu doar cartuşele sunt importante, dar şi capetele pentru imprimare. Variantele QY6-0082 sunt soluții pentru modele Canon Pixma iP7250, Canon Pixma MG5550, Canon Pixma MG5450.

Aceste duze mici sunt componentele responsabile pentru împrăștierea particulelor de cerneală pe foaia de hârtie. Odată cu trecerea timpului nu doar cartuşele trebuie înlocuite ci şi capetele pentru imprimare, deoarece se pot înfunda cu particule de cerneală sau pot fi supuse uzurii.

Cartuş HP 653 - fiabilitate şi calitate 

Un cartuş HP 653 este soluția perfectă pentru sistemele HP din seria 6000. Practic cu acesta funcționează modele HP DeskJet Plus Ink Advantage 6000, HP DeskJet Plus Ink Advantage 6400, HP 6475 şi HP 6075.

 Cartuşul negru asigură autonomie de până la 360 de pagini, de înaltă calitate şi poate fi achiziţionat cu un preţ accesibil, fapt ce nu pune presiune pe buget. Dacă vorbim de cartuşul HP 653 multicolor, spunem pigmenţi de puternici ce oferă un randament de 200 de pagini la un singur ciclu de utilizare. 

Cele două consumabile sunt esenţiale pentru a beneficia de imprimări de calitate și rapiditate de lucru de aceea achiziţionarea trebuie realizată din magazine partenere de încredere.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close