Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Amenajări în 2022 - băi și bucătării moderne, cu gresie și faianță de import Italia, sunt la Gudart

Amenajări în 2022 - băi și bucătării moderne, cu gresie și faianță de import Italia, sunt la Gudart

Dacă aveți în plan amenajări anul acesta, cu siguranță vă veți îndrepta atenția spre acele showroom-uri sofisticate. Acolo unde domnește luxul și plăcile ceramice prezentate par a fi din reviste. Un astfel de loc este și Gudart.

Amenajări în 2022 - băi și bucătării moderne, cu gresie și faianță de import Italia, sunt la Gudart
de Georgiana Adam    |    10 Ian 2022   •   14:26

Nu ezitați să descoperiți acest loc. Plăcile ceramice sunt de import Italia, sunt de calitate premium și ce regăsiți aici vă poate ajuta să amenajați cu gust și lux baia și/sau bucătăria.

Ce tendințe sunt în 2022 în privința băilor moderne

În linii mari, tendințele din acest an privind băile moderne presupun și o pată de culoare. Pregătiți-vă să descoperiți cadre ce amintesc de anii 70, diverse combinații de materiale.

Sunt recomandate căzile independente, stil minimalist, chiuvete elegante, iar în materie de suprafețe, acestea trebuie să fie excepționale. Adică să fie elemente vedetă, nu doar o completare în baie. Așadar, mizați pe gresie si faianta rectificata.

Plăcile colorate și supradimensionate sunt și ele în tendințele acestui an. Nu greșiți cu nimic dacă alegeți plăcile îndrăznețe, în nuanțe strălucitoare. Vă puteți răsfăța cu printuri inedite sau cu plăci ceramice ce imită marmura ori piatra. Efectele vizuale create cu astfel de plăci ceramice sunt extraordinare.

Nu sunt excluse nici suprafețele de piatră fluide. Piatra naturală este o alegere clasică în băi, mai ales dacă mizați pe simplitate în toate celelalte elemente parte din acest decor. Dar, în continuare avem în vedere mixul între funcțional, practic și estetic.

Indiferent de stilul băii, interesul este și de a crea acel spațiu perfect pentru relaxare, durabil, care rezistă la coroziune și umiditate ridicată.

Gudart vă inspiră

Gudart are un showroom generos, însă și în spațiul virtual - Gudart.ro - ne prezintă diversitatea plăcilor ceramice premium. Acestea sunt de import din Italia și au acea eleganță specifică italienilor, care de altfel setează trendurile acestea.

Calitatea este ireproșabilă, iar despre diversitate vă veți convinge și singuri. Regăsiți aici gresie și faianță de la producători de renume - inclusiv Versace spre exemplu. Acestea sunt potrivite pentru interior/exterior în dimensiuni și culori diverse.

Sunt preferate în special tonurile deschise pentru băile înguste. Astfel, albul, griul, bejul sunt cele care creează senzația unei zone mai mari. Pot fi folosite și culorile tari, de contrast, însă doar accente, pe suprafețe restrânse și mai mult în partea de jos. Regula clasică de amenajare.

De obicei, accentul cade pe mobilier și pe cum să fie integrate acestea, plus toate elementele sanitare, pentru ca spațiul să fie plăcut și nu aglomerat. Să nu uităm însă că gresia și faianța sunt elemente care pot schimba total imaginea din baie.

Descoperiți la Gudart inspirația de care aveți nevoie, dar și locul perfect de unde să cumpărați tot ce este necesar pentru a îmbrăca pereții băii voastre într-un decor modern și în tendințe.

Amenajarea de lux nu este despre o singură alegere. Înseamnă bun gust și mixt potrivit între toate acele elemente regăsite într-un spațiu. Este artă fină să știți să le combinați armonios. Gresia și faianța potrivite le veți găsi negreșit la Gudart.

Contact:

[email protected]

×
Parteneri
Bilete de avion gratuite pentru copii, de la TAROM, de 1 iunie
x close