Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cum ajungi nomad digital cu 10k pe lună?

Cum ajungi nomad digital cu 10k pe lună?

Suntem atrași de ideea de a lucra de pe o plajă însorită, cu laptopul pe brațe, în timp ce savurăm o piña colada și ne asigurăm rapid sursele de venit. Totuși, nu-i ușor să ajungi în acest stadiu, fiind nevoie de foarte multă muncă și enorm de mult timp investit. Mai mult decât atât, „problema” cu stilul de viață al nomazilor digital este faptul că nu există un plan strict pe care trebuie să-l urmeze cineva pentru a ajunge să trăiască astfel.

Cum ajungi nomad digital cu 10k pe lună?
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Iun 2022   •   15:10

Fiecare dintre noi are un set ușor diferit de abilități și, implicit, grade diferite de experiență profesională. Pentru unele persoane, evoluția în carieră reprezintă obiectivul major, iar pentru alții, viața intimă primează. Unii punct accent pe relațiile sociale, iar alții pun accent pe majorarea surselor de venit și pe asigurarea unei vieți libere din punct de vedere financiar. Așadar, pentru a ajunge nomazi digitali, unii trebuie să depună un pic de muncă suplimentară.

Descoperă câteva sfaturi despre cum ajungi nomad digital cu venituri de 10.000 EUR pe lună!

1. Alege nișa de activitate

Pentru a-ți porni o carieră digitală, înainte de toate este important să știi cu certitudine ce vei livra viitorului tău public, urmăritorilor tăi. Fie că vrei să vorbești despre călătorii, sport, beauty, cărți sau vestimentație, asigură-te că dispui de informațiile și recuzita necesare pentru a crea conținut de calitate și original, fără a deveni redundant.

Poți deveni vlogger, blogger, influencer, graphic designer, web designer, software developper, app developper, SEO manager, social media manager, etc. Băieții de la Libertate.init() te ajută să ajungi la 10k pe lună din diversele ramuri ale programării.

2. Consecvența și determinarea

Cel mai important este să fii consecvent și niciodată, dar niciodată să nu renunți. Trebuie să știi că nu vei avea rezultate semnificative de la bun început, iar asta este absolut normal. Totuși, încetul cu încetul, dacă ești constant și persuasiv, vei ajunge să crești și, implicit, să strângi tot mai mulți oameni în jurul imaginii tale. Determinarea joacă un rol cheie din această privință!

Indiferent dacă ești creator de conținut sau ajuți alte persoane să aibă/crească un site, ai nevoie de perseverență pentru a găsi cei mai buni plătitori pentru ce ai TU de oferit. Nu vor veni din prima, dar dacă îi vei căuta în locurile potrivite, vor veni ei la tine în cele din urmă.

3. Nevoia de interacțiune

Unul dintre aspectele cele mai importante într-o carieră digitală o reprezintă interacțiunea cu oamenii care te urmăresc. Pentru a depăși „barierele unui ecran”, este vital să te afișezi în fața urmăritorilor tăi, să le vorbești, să faci live-uri, să lansezi sondaje, întrebări. Astfel, ei vor reuși să te descopere mult mai bine și, implicit, să-ți ofere creditul de care ai nevoie.

4. Afișează-te așa cum ești

Observăm în mediul online faptul că foarte multe persoane se afișează doar în ipostaze favorabile, în timp ce folosesc filtre, se află în locații splendide. Toate acestea ne insuflă ideea unei „vieți perfecte”, făcându-ne să ne gândim că noi nu vom avea niciodată această viață. Oamenii vor să vadă realitate, transparență, așa că, uneori, trebuie să te afișezi așa cum ești.

5. Conținutul postat și tendințele

Contentul pe care îl postezi reprezintă „cartea ta de vizită”. De aceea, este important ca acesta să fie cât mai calitativ. În aceeași măsură, urmărește întotdeauna tendințele specifice nișei în care activezi. Nu degeaba se numesc „tendințe”, oamenii fiind atrași de diferite tipuri de conținut, videoclipuri și Instagram Reels.

Totul se schimbă cu o viteză uimitoare, iar tu va trebui să fii pregătit. Nomazii digitali sunt persoane care călătoresc foarte mult, schimbă locația rapid și își fac prieteni peste tot. Prieteni care se pot transforma rapid în clienți și clienți recurenți pe termen lung. Alegerea locației este importantă deoarece ar fi bine să fie ieftină, dar inspiring pe termen lung. Să ai cheltuieli mici și o productivitate/creativitate crescută.

Nu este ușor să ajungi nomad digital cu 10k pe lună, dar nici imposibil. Cel mai important este să fii consecvent și, în același timp, să menții în permanență legătura cu comunitatea pe care o ai, oricât de mică ar fi ea. Încetul cu încetul, vei vedea cum încasările vor crește!

Hai la un call gratuit și vezi dacă poți fi ajutat de Raul și Cristian!

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close