Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Importanța alegerii unui instalator calificat pentru proiectele prin programul Casa Verde | Pachetele promoționale ale DHELECTRIC

Importanța alegerii unui instalator calificat pentru proiectele prin programul Casa Verde | Pachetele promoționale ale DHELECTRIC

În 2024, ”Casa Verde” continuă să fie un proiect de referință în promovarea eficienței energetice și a utilizării surselor de energie regenerabilă în România.

Importanța alegerii unui instalator calificat pentru proiectele prin programul Casa Verde | Pachetele promoționale ale DHELECTRIC
de Georgiana Adam    |    22 Ian 2024   •   16:35

Lansat inițial în 2019, programul a avut un impact semnificativ în încurajarea implementării tehnologiilor prietenoase cu mediul, ceea ce a contribuit la reducerea consumului de energie și a emisiilor de gaze cu efect de seră.

Cei care au câștigat proiecte prin acest program au beneficiat, pe lângă finanțarea avantajoasă, de mari reduceri ale cheltuielilor cu electricitatea necesară locuinței, au îmbunătățit eficiența energetică a caselor și au contribuit la protejarea mediului înconjurător. Iar toate acestea s-au văzut și în creșterea valorii de piață a imobilelor dotate cu astfel de sisteme de energie regenerabilă sau cu tehnologii de eficiență energetică.

Instalatorii certificați, esențiali pentru reușita unui proiect ”verde”

Administrația Fondului de Mediu oferă, prin programul ”Casa Verde”, finanțări de până la 20.000 de lei pentru fiecare sistem de minimum 3 kW montat. Pentru implementarea proiectelor susținute prin acest program e deosebit de importantă alegerea unui instalator calificat, care are experiența necesară pentru a proiecta și a asigura instalarea corectă și funcționarea în parametri optimi a sistemelor de energie regenerabilă și eficiență energetică.

În plus, instalatorii profesioniști sunt familiarizați cu standardele și reglementările în vigoare. Astfel, proiectele de care ei se ocupă respectă normele de siguranță și eficiență, ceea ce duce la evitarea problemelor ulterioare și a riscurilor de orice fel.

De asemenea, un instalator calificat va propune echipamente cu un grad ridicat de performanță, va furniza documentația corectă și completă pentru obținerea subvenției, a rambursărilor și a altor beneficii acordate proiectelor finanțate prin ”Casa Verde Fotovoltaic”. În plus, oferă asistență și suport după finalizarea proiectului, ceea ce include instruirea proprietarilor în utilizarea noilor tehnologii și asigurarea funcționării continue și eficiente a sistemelor implementate.

Toate etapele proiectelor prin ”Casa Verde”, rezolvate de DHELECTRIC.

Pe lista instalatorilor înscriși în programul ”Casa Verde” se află si DHELECTRIC, o companie de profil din Oradea recunoscută nu doar în țară, ci și în străinătate pentru profesionalismul, seriozitatea și tenacitatea celor 34 de profesioniști ai săi.

Compania care a pornit la drum în 2015 este profilată pe proiectarea și executarea de lucrări în domeniul electric, fiind atestată de ANRE pentru orice lucrări de medie și joasă tensiune. DHELECTRIC se mândrește cu un portofoliu remarcabil, care cuprinde realizarea de instalații electrice civile, exterioare, de securitate ori sisteme de detecție și alarmare la incendii. Acestora li se adaugă montarea de instalații și sisteme de producere a energiei electrice din sursă solară, cu panouri fotovoltaice.

În acest din urmă domeniu, compania orădeană se ocupă de toate etapele proiectului finanțat prin ”Casa Verde Fotovoltaic”. Specialiștii DHELECTRIC concep proiectul, obțin toate avizele și autorizațiile necesare, cumpără echipamentele și materialele care au minimum 12 ani garanție, le instalează și le pun în funcțiune, garantând ulterior pentru ele.

Practic, clienții nu trebuie decât să semneze contractul și să achite serviciile. Pentru ei, compania are mai multe pachete promoționale, în funcție de contribuția proprie a beneficiarilor: de la 2.000 de lei, în cazul sistemelor de 4.4 kWp, la 21.900 de lei pentru montarea sistemelor de 11,34 kWp.

Oferta de pachete promoționale a DHELECTRIC este disponibilă AICI - https://dhe.ro/

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close