Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Recapătă-ți zâmbetul strălucitor într-un timp scurt

Recapătă-ți zâmbetul strălucitor într-un timp scurt

Există multiple beneficii pe care ți le poate aduce un zâmbet strălucitor. Pe lângă faptul că zâmbetul îți afectează în mod direct starea psihică, acesta are și un impact direct asupra modului în care te percep cei din jur, te face să te simți mai încrezător, să arăți mai tânăr și îmbunătățește sistemul imunitar. Din acest motiv, este foarte important să fii mândru de zâmbetul tău și să îl afișezi cât mai des. Din fericire, există un mod simplu și rapid prin care poți obține zâmbetul perfect: cu ajutorul fațetelor dentare.

Recapătă-ți zâmbetul strălucitor într-un timp scurt
Sursa foto: Unsplash
de Georgiana Adam    |    15 Apr 2022   •   15:59

Obține zâmbetul perfect cu fațete dentare

Fațetele dentare corectează imperfecțiuni ale dinților precum dinții ciobiți, strâmbi sau diformi, dinții pătați care nu își pot schimba culoarea prin albire sau spațiile neuniforme dintre aceștia. Procedura de montare a fațetelor este minim-invazivă și nu subinează rezistența dentară atunci când sunt aplicate corect. În plus, întreg procedeul se poate face sub anestezie, pentru a elimina orice tip de disconfort.

Fațete dentare sau aparat dentar?

Spre deosebire de aparatele dentare, ce necesită câțiva ani pentru rezultate optime, fațetele asigură un zâmbet impecabil încă de când sunt montate. Trebuie să ai în vedere totuși faptul că fațetele necesită mai mult decât o singură vizită la dentist, întrucât va trebui să mergi la o consultație în primă instanță. În acest moment se va realiza amprentarea fațetelor, dar acestea nu vor fi montate la prima ședință. Dacă dorești să îți montezi fațetele pentru un eveniment anume, programează-te din timp.

Fațetele pot costa mai mult față de cât costă un aparat dentar, dar și efectul lor este unul diferit. Aparatul dentar corectează spațiile neuniforme care există între dinți, dar nu are efect asupra dinților ciobiți. În plus, dacă dorești să ai dinți albi, strălucitori, va trebui să urmezi și un tratament de albire după îndepărtarea aparatului dentar. Din acest motiv, montarea unor fațete dentare reprezintă o soluție rapidă și completă prin care poți obține zâmbetul de invidiat pe care ți l-ai dorit mereu.

Vezi rezultatele înainte să începi procedura

Nu știi dacă ți-ar sta bine cu fațete? Din fericire, înainte să îți fie montate fațetele, unele clinici dentare realizează un model digital al zâmbetului final sau probează fațete provizorii.

Cum se întrețin fațetele dentare?

Recuperarea după montarea fațetelor dentare nu necesită mult timp, spre deosebire de alte proceduri medicale. Poate dura câteva zile până când te vei obișnui cu fațetele, dar după perioada în care te acomodezi, vei putea să zâmbești cu încredere și să te bucuri de beneficiile pe care ți le oferă noua ta imagine. Durata de viață a unor fațete este de 7-15 ani și tot ce trebuie să faci este să menții o igienă orală corectă și să eviți să mesteci cu dinții din față.

Meriți să începi vara cu un zâmbet strălucitor, așa că programează-te la o consultație, vezi cum și-ar sta cu fațete dentare și pregătește-te pentru un boost de încredere!

×
Subiecte în articol: fatete dentare
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close