Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Topul sloturilor favorite din întreaga lume

Topul sloturilor favorite din întreaga lume

Sloturile sunt unele dintre cele mai populare jocuri de noroc din cazinourile din întreaga lume. Nu există vreun pasionat de gambling care să nu fi jucat vreodată la un aparat de păcănele.

Topul sloturilor favorite din întreaga lume
de Georgiana Adam    |    26 Aug 2022   •   15:56

În general, oamenii se orientează spre acele sloturi care aduc câștiguri mari. Datorită sumelor uriașe câștigate de unii jucători de-a lungul timpului, anumite jocuri au devenit extrem de populare. Jackpoturile fac ca profitul să fie uriaș pentru jucătorii norocoși. 

Calitatea și varietatea sloturilor au crescut enorm ca urmare a dezvoltării tehnologiei. Producătorii de jocuri de noroc au la bază cele mai avansate tehnologii atunci când dezvoltă un joc nou. Așa că atunci când joci online, pe lângă diferitele promoții (bonusuri fără depunere, rotiri gratuite sau cote speciale la pariuri sportive), vei avea parte și de o calitate de excepție. 

Dacă te-ai întrebat care sunt cele mai populare sloturi de pe tot mapamondul, ce sume extraordinare au intrat în buzunarele celor mai norocoși jucători și ce legende urbane există despre cele mai faimoase sloturi, citește mai departe și vei afla lucruri foarte interesante. 


Megabucks 

Cel mai celebru slot machine din lume este Megabucks. Acest joc a fost creat în 1986 de către International Game Technology (IGT), o companie care a funcționat din 1975 până în 2015. A creat și a distribuit aparate de jocuri. În 2015, compania a fost preluată de Gtech, care a și adoptat numele inițial IGT. 

Aparatele de joc Megabucks sunt progresive, adică au jackpoturi progresive (acele jackpoturi care cresc exponențial până când ating o valoare maximă). Primul slot machine pus în funcțiune în 1986 de către IGT a fost progresiv și a dat startul fabricării altor aparate similare peste tot în lume. 

În prezent, dacă vei câștiga jucând la aparatele Megabucks, vei pleca acasă cu cel puțin 1 milion de dolari în buzunar. 

În trecut, s-au înregistrat câștiguri fabuloase printre norocoșii care au prins un jackpot la Megabucks. 
De exemplu, un inginer de software al cărui nume nu se cunoaște a câștigat suma record de 39,7 milioane de dolari la Excalibur din Las Vegas în 2003.
Chelnerița Cynthia Jay Brennan a câștigat 34,9 milioane de dolari la Desert Inn din Las Vegas, iar o însoțitoare de bord pensionară s-a îmbogățit cu 27,5 milioane de dolari la Palace Station din Vegas. Lista este mult mai lungă, dar aceste exemple sunt suficient de concludente. 

Blestemul Megabucks 

Unii câștigători nu au avut o viață mai bună după ce au dat lovitura la Megabucks. Astfel s-au creat niște legende urbane care alimentează teoria unui blestem Megabucks.  

Printre ghinioniști se numără Cynthia Jay Brennan și sora ei care au fost lovite de un șofer beat la șase săptămâni după ce Cynthia a câștigat jackpotul de 34,9 milioane de dolari. Sora ei a murit imediat, iar Cynthia Jay Brennan a rămas paralizată.

O poveste destul de populară arată că un câștigător Megabucks în vârstă de 25 de ani fie a murit într-o luptă între bande, fie din cauza unei supradoze de droguri. Dar nicio versiune a poveștii nu a fost vreodată dovedită.

Mega Fortune 

Cu tematici bazate pe mașini de lux, iahturi și șampanie, Mega Fortune este foarte faimos și își justifică tematica prin unele dintre cele mai mari jackpoturi din istoria sloturilor online. 

Mega Fortune a fost creat în 2009 de către compania NetEnt și a fost lansat cu multă publicitate legată de jackpoturile progresive. Mega Fortune are de obicei cu un jackpot progresiv de 250.000 de euro și crește la o sumă de milioane de euro înainte de a fi câștigat. Plata medie pentru un jackpot este de 4 milioane de euro. 

Ești eligibil să joci pentru jackpotul progresiv când ai trei sau mai multe simboluri bonus oriunde pe role. Rotești apoi o roată formată din trei cercuri concentrice. Trei săgeți trebuie să fie aliniate și să indice spre centrul cercurilor unde se află jackpotul. Este foarte greu de aliniat cele trei săgeți, dar dacă reușești, te vei îmbogăți, cu siguranță. 

În 2013, un finlandez a câștigat un jackpot record mondial în valoare de 17,8 milioane de euro la Mega Fortune. 
Wheel of Fortune
Compania care a dezvoltat Megabucks a creat și Wheel of Fortune, slot machine care se situează pe locul doi în lume din punct de vedere al celebrității, după Megabucks. 

Sloturile Wheel of Fortune există în cazinourile din toată lumea și se prezintă în numeroase variante. 

Cel mai mare jackpot la un aparat Wheel of Fortune a fost câștigat în 2012 de un jucător care s-a ales cu un câștig de 1,3 milioane de dolari după ce a pariat 1 dolar. 

Lion’s Share 
Acest aparat de sloturi este prezent în cazinourile din toată lumea încă din 1994. 

A stârnit mare vâlvă în 2014 când s-a aflat că jackpotul progresiv al Lion's Share a rămas nerevendicat de 20 de ani. Oamenii au stat la coadă la cazinoul MGM Grand doar pentru a juca la singurul aparat Lion's Share din oraș.
Alte sloturi faimoase 

Pe lista sloturilor celebre pe plan mondial se află și: 

Mega Moolah - rivalul lui Mega Fortune, creat în 2006 de compania Microgaming. 

Cleopatra - a fost creat de IGT și există atât în varianta de aparat de joc cât și online.

Liberty Bell - nu mai există, dar merită menționat, acesta fiind primul aparat de joc din lume. A fost creat în 1895 de Charles Fey. Aparatul original este expus în salonul Liberty Belle din Reno, Nevada.
Concluzie 

Cu jackpoturi fabuloase, cu sau fără blesteme și legende urbane, sloturile rămân pe lista jocurilor favorite ale tuturor pasionaților de gambling. Ca să îți dai seama cât de populare sunt aceste jocuri, în urmă cu patru ani, aparatele de sloturi au încasat 79,5 miliarde de dolari. 
 

×
Parteneri
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte
x close