Antena 3 CNN Economic Imobiliare Dezvoltatorii imobiliari vin cu idei noi. Vezi aici ce sunt apartamentele de probă şi garsonierele "2 în 1"

Dezvoltatorii imobiliari vin cu idei noi. Vezi aici ce sunt apartamentele de probă şi garsonierele "2 în 1"

Dezvoltatorii imobiliari vin cu idei noi. Vezi aici ce sunt apartamentele de probă şi garsonierele "2 în 1"
Sursa foto: Foto: INTACT Images
27 Aug 2011   •   20:23

Dezvoltatorii imobiliari nu ştiu ce să mai facă să atragă clienţii. Ultima strategie: apartamentul de probă şi garsoniera "2 in 1". Cine e interesat de cumpărarea unei locuinţe poate acum să o probeze înainte de a da banii. Adică, stă în ea cu chirie cel puţin nouă luni şi la cumpărare are parte de o reducere generoasă. Ba chiar o parte din chiria deja plătită e considerată avans.

Cine visează la un astfel de apartament dar nu are încă banii să-l cumpere sau nu ştie dacă s-ar putea acomoda în zona în care se află complexul rezidenţial, întâi îl poate închiria timp de un an. Dacă se hotărăşte să-l cumpere, banii daţi pe chirie timp de șase luni vor fi consideraţi avans pentru locuinţă.

În preţul chiriei este inclus şi locul de parcare. Rămâne valabilă oferta şi la cumpărare. Un apartament cu două camere costă 70.000 euro, unul cu trei camere, 100.000 euro. Cu 40.000 de euro este la ofertă garsoniera calidoscop multifuncţională. Are doar 33 de metri pătraţi, dar este foarte practică.

Astfel de oferte au mai mişcat piaţa imobiliară, intrată în amorţire în ultima vreme. În primele șase luni ale lui 2011 au fost vândute cu 30% mai multe apartamente noi decât în perioada similară a lui 2010. Preţul lor a scăzut cu 15 procente.

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close