Antena 3 CNN Economic Imobiliare Proprietăţile de lux din Marea Britanie au redresat piaţa imobiliară naţională

Proprietăţile de lux din Marea Britanie au redresat piaţa imobiliară naţională

Proprietăţile de lux din Marea Britanie au redresat piaţa imobiliară naţională
Sursa foto: Foto: connect.in.com
11 Iun 2011   •   18:05
Proprietăţile de lux scot din amorţeală piaţa imobiliară din Marea Britanie, serios zdruncinată de criza economică. În Londra, cererea pentru locuinţele scumpe este în creştere.

Nu doar cumpărătorii, ci şi cei ce vor să închirieze sunt tot mai mulţi, chiar dacă trebuie să plătească pentru un apartament până la 40.000 de lire sterline pe lună.

Locuinţele de lux din centrul Londrei sunt printre cele mai vânate proprietăţi din Marea Britanie. Preţul nu sperie, ci dimpotrivă, atrage clienţii. Iar firmele de construcţii s-au adaptat cererii.

Unele apartamente costă zeci de milioane de lire sterline. Chiriile sunt, de asemenea, uriaşe. Recordul în Londra a fost stabilit de o casă cu 6 dormitoare. Cine vrea să fie chiriaş aici trebuie să scoată din buzunar 40 de mii de lire sterline pe lună.

Locuinţa mai are are un living gigantic, o sală de gimnastică şi o terasă cu grădină. Mari amatori să cumpere locuinţe în capitala britanică sunt asiaticii. Potrivit experţilor imobiliari, cererea de locuinţe de lux va creşte la Londra cu 30 la sută în următorii doi ani.
 

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close