(P) Esthetique Beauty Center - frumusețea calității

03 Iul 2013   •   08:00
(P) Esthetique Beauty Center  -  frumusețea calității
“Creșterea competitivității și dezvoltarea serviciilor în cadrul SC Esthetique Beauty Center SRL prin achiziționarea de echipamente specifice activității” (2145 /06.09.2011), este un proiect finanțat prin Regio - Programul Operațional Regional, implementat în regiunea Nord-Est. Valoare totală a proiectului a fost de 1.065.193 RON, iar cheltuielile eligibile au insumat 856.237 RON.

În apropierea Parcului Cancicov, într-o zona verde şi liniştită a orașului Bacău, funcționează, din anul 2003, salonul Esthetique Beauty Center, un reper al calității serviciilor de înfrumusețare. Dacă, până de curând, salonul nu ieşea cu nimic în evidenţă faţă de alte firme care furnizează acest tip de servicii, începând din anul 2011, locuitorii din zonă au acces la cele mai noi aparaturi în domeniu, odată cu finalizarea proiectului Regio. Proiectul a vizat achiziționarea de echipamente de ultimă generație destinate întreținerii și remodelării corporale, echipamente pentru tratamente faciale și capilare, precum și echipamente pentru igienizare și sterilizare. 

Dotarea salonului cu echipamente de ultimă generație a necesitat o perioadă de pregătire a personalului, timp de 2-3 luni aparatele fiind testate cu circuit închis, în prezența unui trainer venit de la București. Într-un an de implementare, salonul a angajat 4 persoane pentru a opera noile echipamente, a diversificat simțitor serviciile oferite și a reușit, în plină criză, o creșterea a numărului de clienți precum și o substanțială mărire a cifrei de afaceri cu 25-30%.

Adina Rachiteanu, managerul salonului, este de părere că principalul avantaj al proiectelor europene este acela că permit beneficiarilor o infuzie de capital, fără stresul unui credit bancar. “Aș sfătui pe toată lumea să acceseze fonduri europene, însă trebuie să fie extrem de bine documentați în momentul în care pornesc pe acest drum,” a concluzionat domnia sa.Acesta este unul din cele 3500 de proiecte finanțate prin Regio, în toate cele opt regiuni pentru dezvoltarea regionala care contribuie la dezvoltarea oraşelor, reabilitarea drumurilor, modernizarea infrastructurii sociale, sprijinirea mediului de afaceri şi promovarea şi restaurarea obiectivelor turistice din România. Pe pagina www.inforegio.ro puteți consulta, pentru fiecare regiune de dezvoltare, harta proiectelor finanțate prin Regio Programul Operațional Regional 2007-2013.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close