Antena 3 CNN Economic Transporturi Sorin Grindeanu: "Metrorex are, de astăzi, un Consiliu de Administrație profesionist"

Sorin Grindeanu: "Metrorex are, de astăzi, un Consiliu de Administrație profesionist"

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat că Metrorex are un Consiliu de Administraţie profesionist, selectat pe baza principiilor managementului corporativ.

Sorin Grindeanu: "Metrorex are, de astăzi, un Consiliu de Administrație profesionist"
Sursa foto: Facebook/ Sorin Grindeanu
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Feb 2023   •   11:59

Sorin Grindeanu a anunţat că, de azi, Metrorex dispune de un Consiliu de Administraţie profesionist, selectat pe baza principiilor sistemului corporativ.

„Metrorex are, de astăzi, un Consiliu de Administrație profesionist, selectat pe principiile managementului corporativ!

Aștept de la membrii noului CA rezultate manageriale care să transforme Metrorex într-o companie performantă, capabilă să asigure servicii de calitate”, a scris, Sorin Grindeanu, pe pagina sa de Facebook.

Astfel, ministrul Transporturilor se aşteaptă la rezultate favorabile, care să dovedească calitatea serviciilor oferite de Metrorex.

În plus, ministrul spune că această măsură va fi aplicată şi în cazul altor companii, precum CNAIR, CNIR, CFR SA şi CFR Călători.

„În zilele următoare, voi semna Ordinele de ministru și pentru Consiliile de Administrație ale companiilor: CNAIR, CNIR, CFR SA (Infrastructură), CFR Călători”, a încheiat Grindeanu.

×
Parteneri
Surse: PSD l-ar susţine pe Piedone la Primăria Capitalei
x close