Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Clotilde Armand închide Primăria Sectorului 1. Acuză PSD şi PNL că dau banii la biserică | Reacţia PNL: "Minte pe toată linia"

Clotilde Armand închide Primăria Sectorului 1. Acuză PSD şi PNL că dau banii la biserică | Reacţia PNL: "Minte pe toată linia"

Clotilde Armand anunță că închide Primăria Sectorului 1. Instituţia ar fi rămas fără bani, acuză edilul, din cauza consilierilor PNL-PSD care au transferat fondurile la Catedrala Neamului. 

de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Mar 2024   •   17:37

De cealaltă parte, liberalii, în frunte cu președintele lor din Bucureşti, ministrul Sebastian Burduja, o acuză la rândul lor pe Clotilde Armand că minte și creează panică din motive electorale. 

"Doamna Armand face ce știe mai bine - minte. Există o alocare de 4 milioane de lei pentru funcţionarea primăriei. Asta înseamnă curentul, internetul, lucrurile de bază.

4 milioane de lei e o suma suficientă, au crezut colegii mei. Şi pare de bun-simţ că îi ajunge pe anul acesta.

Înţeleg că la nivelul lunii ianuarie cheltuise deja 1,8 milioane de lei, dar nu a explicat pe ce. Şi atunci cred că ar trebui să-i ajungă aceşti bani, mi-e greu să cred că a trecut deja prin 4 milioane de lei în două luni de zile.

În plus, mai minte cu un lucru. Nu au luat bani de la funcţionare pentru Catedrala Neamului. Era un buget pentru lăcășele de cult, de 20 de milioane de lei, și au luat 10 milioane, deci jumătate din acel buget, și au considerat că este o investiție până la urma pentru toți românii Catedrala Neamului. Deci minte pe toată linia", a spus ministrul Sebastian Burduja.

Clotilde Armand: Primăria Sectorului 1 va fi închisă din cauza consilierilor locali PNL PSD

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunţat joi că Primăria Sectorului 1 va fi închisă din cauza consilierilor locali PNL PSD, care au luat banii de la funcţionarea primăriei şi i-au dat la Catedrala Mântuirii. 

Ea precizează că a depus deja o plângere penală săptămâna trecută, pentru că este interzis în lege să opreşti serviciul public.

"Fac un anunț important pentru toți locuitorii din Sectorul 1. Primăria Sectorului 1 va fi închisă din cauza consilierilor locali PNL PSD. Aceștia au luat banii de la funcționarea primăriei și i-au dat la Catedrala Mântuirii. Registratura va fi închisă și serviciile publice la fel. 

Primăria nu mai are cum să funcționeze fără buget. Un lucru extrem de grav și fără precedent. Pentru ceea ce a făcut PNL PSD am depus deja o plângere penală săptămâna trecută. Este interzis în lege să oprești serviciul public. Dar asta se pare că nu e de ajuns pentru acești inconștienți. 

De astăzi nu vom mai avea internet în instituție. De săptămâna trecută nu avem pază. Vom închide primăria și voi informa fiecare cetățean din sector despre cum este furat de coaliția PSD PNL. Voi deschide un birou al registraturii în fața sediului PSD din Kiseleff și unul în fața sediului PNL din Modrogan. Să-i vadă o țară întreagă cât de disperați sunt cei care au furat industrial această primărie că nu mai pot fura liniștiți în continuare",  a scris Clotilde Armand pe Facebook.


 

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand primaria PSD PNL bani
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close