Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Interlopul pistolar din Gorj a fost prins cu focuri de armă, pe un câmp din Iezureni

Interlopul pistolar din Gorj a fost prins cu focuri de armă, pe un câmp din Iezureni

Interlopul din Gorj care l-a împușcat pe iubitul fostei sale soții a fost prins după o săptămână de căutări. Poliția a tras focuri de armă pentru a-l împiedica să fugă pe individul înarmat, găsit pe un câmp din județ.

Interlopul pistolar din Gorj a fost prins cu focuri de armă, pe un câmp din Iezureni
Sursa foto: Captură video Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Iul 2023   •   16:23

Reamintim că, interlopul pistolarul a fost căutat de 100 de polițiști cu drone, elicoptere, câini de urmă și inclusiv de trupele speciale echipate cu mitraliere.

Petre Stăncei, în vârstă de 52 de ani, din județul Gorj, a fost capturat, așadar, de poliție la o săptămână după ce a împușcat pe concubinul fostei sale soții. Interlopul se afla la 10km distanță de locul unde a produs fapta. El a fost găsit pe malul râului Jiu, în localitatea,  Iezureni, ascuns într-o pădure. Zona fusese periată de polițiști în primele zile de căutări, însă cel mai probabil interlopul a venit în zonă recent.

Conform unor surse, acesta dorea să ducă răzbunarea până la capăt. Când a fost găsit, interlopul avea asupra sa pistolul și a încercat să fugă. Polițiștii au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de armă, însă nimeni nu a fost rănit.

Citeşte şi: ”Sper să nu îmi facă niciun rău!” Soția pistolarului din Gorj rupe tăcerea

Petre Stăncioi a împușcat vineri noaptea, săptămâna trecută, chiar înainte ca polițiștii să pună în executare un mandat de executare de doi ani, după o ce acesta fusese condamnat pentru șantaj.

Atunci a mers la casa fostei soții, a luat curentul și l-a împușcat pe iubitul fostei soții cu patru gloanțe, nimerindu-l în abdomen și în picioare. Victima se află în continuare la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu.

Interlopul a mai fost condamnat în urmă cu 10 ani, la 15 ani de închisoare, după ce acesta a incendiat cinci mașini care aparțineau unui afacerist și mai multor polițiști. 

×
Subiecte în articol: Pistolar interlop
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close