Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Un oficial BNR le spune românilor să strângă plastice ca să trăiască mai bine

Un oficial BNR le spune românilor să strângă plastice ca să trăiască mai bine

Valentin Lazea, economistul şef al BNR le recomandă românilor să nu mai spere la un nivel de trai mai bun, ci în schimb să sorteze plasticele şi să renunțe la călătoriile cu avionul.

de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Mar 2024   •   17:07

"Vă mai așteptați să crească nivelul de trai? Este mesajul pe care economistul-șef al BNR îl transmite românilor, despre care susține că trăiesc deja cu mult peste posibilități.

Valentin Lazea vine și cu o soluție sortarea plasticelor și renunțarea la călătoriile cu avionul pentru un trai mai bun al românilor. 

De doi ani de zile băncile centrale, inclusiv spre surprinderea mea, practică dobânzi real pozitive, marile bănci. Asta va face viața un iad pentru toți datornicii. Ideea este așa nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai deja trăiți cu mult peste posibilități.

Faceți mai bine să refolosiți niște lucruri, să le reparați, să sortați plasticele separat, să mergeți mai mult cu mijloacele de transport în comun, să nu mai călătoriți cu avionul, ci cu trenul", a spus Valentin Lazea - economistul şef al BNR într-o emisiune pe Youtube. 

×
Subiecte în articol: BNR mase plastice economist nivel de trai
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close