Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Exces de putere Consultare naţională la Antena 3 CNN: Ce pedepse ar trebui să primească jefuitorii României

Consultare naţională la Antena 3 CNN: Ce pedepse ar trebui să primească jefuitorii României

Consultare naţională la Antena 3 CNN. Românii, sătui şi revoltaţi de hoţii din sistem, spun ce pedepse le-ar da celor care au prăduit această ţară.

de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Feb 2024   •   22:25

Sătui de jaful naţional, oamenii cer de la confiscarea averii la retragerea cetăţeniei şi chiar regretă că nu mai există pedeapsa cu moartea în România, pentru marii penali ai ţării.  

Cum ar trebui să răspundă cei care au prăduit ţara? Cine sunt vinovaţii?

"Să le ia toate bunurile posibile pe criterii. Tu ai cheltuit atâţia bani., nu ai rezolvat nimic cu banii ăştia. Nu la puşcărie, că stau ca domnii - mâncare mănâncă, curat este şi stau aşa, liniştiţi. Sau dacă nu, fug în ţări străine nu mai plătesc nimic. Nu posibil aşa ceva

...Dacă i-aş lua pe toţi la rând, pe toţi i-aş băga. Să nu-l pun primul pe Băsescu, că şi Băsescu a fost degeaba la puter..., Emil Boc, Iohannis", spune o pensionară.

"De când a fost Băsescu până acum, toţi sunt vinovaţi. Aş merge până la executare, dar vedeţi că nu merge pentru că ne ia din banii noştri.", spune un alt domn în etate.

"Pedeapsă cu închisoare dacă iau din banii publici. Banii sunt greu de recuperat aşa că mai bine să fie închişi", este de părere un reprezentant al tinerei generaţii. 

"Confiscarea tuturor averilor de la toţi şi lăsaţi să muncească şi ei pe salariul pe care munceşte românul zi de zi, minimum pe economie!", cere un alt tânăr.   

"Este foarte dureros că 2-3 indivizi decid soarata a milioane de oameni
Ar trebui să li se interzică pe viaţă posturi în care să ia decizii pe care să le suportăm noi toţi", spune o altă doamnă dezamăgită. 

"În chestiunea Roşia Montană cred că eşicherul drept al politicii îşi poate asuma pe deplin culpa. (...) Domnul Cioloş este unul dintre artizani şi cred că pot să-şi mulţumească, împreună cu USR, pentru că nu există legi, decât cele care le convin lor.

Ca persoane fizice e clar că nu avem cum să recuperăm prejudiciul de la ei, ar trebui să dispară de pe eşicherul politic şi din istorie, ar fi o pedeapsă cel puţin morală. Justiţia se va pronunţa şi îi rugăm să nu mai pună presiune pe justiţie şi să-i lase să-şi facă treaba." - este de părere un at cetăţean.

"Înainte să le iau averile, le-aş lua cetăţenia. Copiii şi nepoţii lor ar avea dreptul să înveţe doar la şcolile de stat şi să se trateze doar la spitalele de stat..." spune un alt român supărat.

Care ar fi pedeapsa adevărată pe care ar merita-o cei care au risipit banii României?
- Să ajungă și ei pe străzi să cerşească un pic.

"Să li se confişte toate averile, casele și locuințele, și să le dea un salariu minim pe economie. Să vedem dacă ei pot să trăiască cu salariu, aşa cum trăiesc oamenii obişnuiţi.", spune o altă doamnă.

  • E categoric: să fie dați la o parte și să conducă alții! 
  • Să fie schimbați de la putere și înlocuiți cu alții care au cât de cât pregătire și se pricep.
  • Confiscarea averilor, în primul rând! Şi da, pușcărie să facă!
×
Subiecte în articol: coruptie pedepse consultare naţionala
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close