Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Specialistul criminolog Dan Antonescu, despre criminalul din Timişoara: "Acest om era cunoscut de cele două victime"

Specialistul criminolog Dan Antonescu, despre criminalul din Timişoara: "Acest om era cunoscut de cele două victime"

Dan Antonescu, expert criminolog, a vorbit joi seară, la Antena 3 CNN, despre valul de violenţe din ultimele zile.

Specialistul criminolog Dan Antonescu, despre criminalul din Timişoara: "Acest om era cunoscut de cele două victime"
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Iun 2023   •   21:20

Valul de atacuri sângeroase în România pare că nu se mai opreşte.

Atac sângeros tras la indigo în mai puţin de 48 de ore de la tragedia din Grădina Botanică. Un alt adolescent a fost înjunghiat pe stradă în timp ce se plimba cu iubita, în Turnu Măgurele. Iar în Timişoara un criminal periculos umblă liber după ce a ucis doi bătrâni.

Potrivit lui Dan Antonescu, specialist criminolog, principalul suspect în cazul crimei duble din Timişoara a comis fapta la pont.

"În opinia mea, avem de a face cu un infractor cu un mod de operare rudimentar care opera fie la pont fie și-a făcut el rost de informații referitoare la acel cuplu de bătrâni. Ştiind că au probabil valori în locuință, el fiind cumva presat. Avea nevoie de niște bani.

Acest om era cunoscut de cele două victime și tocmai de aceea le-a suprimat viața, pentru că dacă le-ar fi lăsat în viață acele persoane ar fi indicat anchetatorilor cine i-a tâlhărit", a spus Antonescu, adăugând că de la tâlhărie s-a trecut la omor calificat tocmai pentru ca victimele să nu divulge identitatea criminalului.

Citeşte şi: Prima fotografie cu principalul suspect în dubla crimă de la Timșoara, la mai bine de 20 de ore de la asasinat

"La Craiova avem de-a face cu un tânăr cu probleme majore de natură psihică. Expertiza medico legală psihiatrică dispusă în cauză va stabili acest lucru. El are discernământ după părerea mea, dar un comportament deviant", a opinat specialistul criminolog.

Citeşte şi: Tânărul de 19 ani, înjunghiat la Grădina Botanică, s-a trezit și a reușit să spună ce s-a întâmplat

Cât despre cazul din Turnu Măgurele, unde un alt adolescent a fost înjunghiat pe stradă în timp ce se plimba cu iubita, Dan Antonescu a declarat că e vorba de o gaşcă în care fiecare membru vrea să iasă cumva în evidenţă.

Vezi şi: Un adolescent a fost înjunghiat din senin pe o stradă din Teleorman. Atacatorii sunt în libertate

×
Subiecte în articol: dan antonescu
Parteneri
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație
x close