Antena 3 CNN Politică Ce ar face Mircea Badea la dezbatere, dacă ar fi Viorica Dăncilă: "Mi-aș lua un camion cu boxe, aș merge acolo și aș striga: Sunt Vasilica!..."

Ce ar face Mircea Badea la dezbatere, dacă ar fi Viorica Dăncilă: "Mi-aș lua un camion cu boxe, aș merge acolo și aș striga: Sunt Vasilica!..."

Ce ar face Mircea Badea la dezbatere, dacă ar fi Viorica Dăncilă: "Mi-aș lua un camion cu boxe, aș merge acolo și aș striga: Sunt Vasilica!..."
19 Noi 2019   •   00:06

Mircea Badea a explicat, luni, pe pasa cu Sinteza Zilei, ce trebuie să facă Viorica Dăncilă la dezbaterea lui Klaus Iohannis pentru a câștiga alegerile prezidențiale.

Citește și: Sinteza Zilei. Viorica Dăncilă, mutare-șoc: Mă gândesc să merg la dezbatere

"Eu nu cred că doamna Dăncilă nu are nicio șansă să câștige alegerile. Cred că singura șansă este să facă ceva cu adevărat spectaculos. Dacă nu face ceva cu adevărat spectaculos lucrurile merg pe aceeași linie, domnul Iohannis își organizează mâine o sufragerie și va câștiga fără niciun fel de problemă.

Ca doamna Dăncilă să aibă o șansă în această înfruntare electorală trebuie să se ducă mâine peste domnul Iohannis. Dar nu să se ducă în sensul în care 'bună ziua, am venit și eu'. În niciun caz așa.

Sigur, dacă o îmbrâncesc bodyguarzii lui Iohannis a câștigat Dăncilă alegerile. Punct! Doamna Dăncilă trebuie să se ducă într-un mod ffamboiant, de megastar. Să vă spun cum mi-aș imagina eu", a spus Mircea Badea.

Continuarea, în clipul video:

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close