Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Aglomerație pe Aeroportul Henri Coandă. CNAB recomandă ca pasagerii să vină cu 3 ore mai devreme

Aglomerație pe Aeroportul Henri Coandă. CNAB recomandă ca pasagerii să vină cu 3 ore mai devreme

Este haos în Aeroportul Otopeni! Reprezentanţii companiei au anunţat aglomerări pe fluxurile de pasageri, în special pe cele de sosiri internaţionale. Personalul aeroportuar a fost deja suplimentat.

Aglomerație pe Aeroportul Henri Coandă. CNAB recomandă ca pasagerii să vină cu 3 ore mai devreme
Sursa foto: Hepta/ Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Mia Lungu    |    28 Apr 2022   •   18:44

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) atenţionează pasagerii care sosesc pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă cu privire la posibile aglomerări pe fluxurile de pasageri, în special pe cel de sosiri internaţionale, la orele de vârf.

"Aceste aglomerări se produc în condiţiile în care, într-un interval foarte scurt de timp, sosesc multe curse internaţionale, iar valorile de trafic de pasageri se ridică deja la peste 85% din valorile ultimului an prepandemic (2019)", transmit reprezentanţii CNAB.

"CNAB şi Poliţia de Frontieră au luat măsuri de suplimentare a personalului care asigură dirijarea/informarea pasagerilor pe fluxul de sosiri şi controlul documentelor. Astfel, la orele de vârf, toate ghişeele de frontieră funcţionează la capacitate maximă şi, în consecinţă, timpul de aşteptare este redus la minimum posibil", au mai precizat aceștia.

Potrivit acestora, aglomerări se produc în continuare la orele de vârf (în special dimineaţa devreme) şi pe fluxul de plecări internaţionale. Şi aici, personalul aeroportului, al agenţilor de handling şi companiilor aeriene, precum şi cel al Poliţiei de Frontieră şi al Brigăzii Antitero, fac eforturi constante pentru a asigura fluenţa şi rapiditatea efectuării formalităţilor şi controalelor obligatorii.

"Recomandăm pasagerilor să manifeste răbdare şi înţelegere şi să respecte indicaţiile personalului din aeroport. Totodată, menţinem recomandarea ca pasagerii care vor decola la orele de vârf să se prezinte la aeroport cu trei ore înainte de ora programată a zborului", mai spune CNAB.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close