Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Copil bătut crunt, pe un câmp din Ilfov, de un adolescent, în timp ce alți doi râd și filmează! Poliția a văzut imaginile pe internet și au prins agresorul

Copil bătut crunt, pe un câmp din Ilfov, de un adolescent, în timp ce alți doi râd și filmează! Poliția a văzut imaginile pe internet și au prins agresorul

Un copil a fost bătut crunt de un adolescent, pe un câmp din Ilfov, în timp ce alți doi băieți filmează fără să intervină. Polițiștii s-au sesizat din oficiu și îl caută pe bătăuș.

de Mia Lungu    |    17 Mai 2023   •   18:10

ÎUpdate 21:45 n urma probatorului administrat, polițiștii orașului Bragadiru au dispus reținerea pentru 24 de ore, față de persoana bănuită de comiterea infracțiunii sesizate.

În cursul zilei de mâine, persoana în cauză urmează să fie prezentată procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu cu propuneri legale.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

Update 17:40 Inspectoratul de Poliție Județean lfov anunță că polițiștii din Bragadiru l-au prins pe adolescentul bănuit de lovire sau alte violențe și continuă cercetările.

Conform imaginilor distribuite pe o rețea socială, copilul este dus pe un câmp și luat la bătaie de un alt copil, care pare ceva mai mare decât victima.

Îl lovește pe copil cu pumnii și picioarele, în timp ce victima urlă de durere. În tot acest timp, alți doi adolescenți filmează fără să intervină.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov informează că polițiștii orașului Bragadiru s-au sesizat, miercuri, din oficiu după ce au apărut imaginile și au identificat victima, care în acest moment se află împreună cu mama sa la sediul Poliției orașului Bragadiru.

Citește și: Un elev de 13 ani a ajuns la spital după ce a fost bătut de un coleg, în Constanța. Conducerea școlii nu a luat nicio măsură

De asemenea, polițiștii orașului Bragadiru au identificat persoana bănuită de comiterea faptei și îl caută.

"Tot în cadrul activităților specifice, polițiștii au informat DGASPC Ilfov pentru efectuarea activităților din competență.

Facem precizarea că, până la momentul sesizării din oficiu de catre politiști, nu au existat plângeri formulate cu privire la această cauză.

Polițistii orașului Bragadiru continuă cercetările în cadrul dosarului penal, pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun", informează sursa citată.

 

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close