Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Şoferul de 19 ani care a ucis doi studenţi la 2 Mai consumase peste trei droguri

Şoferul de 19 ani care a ucis doi studenţi la 2 Mai consumase peste trei droguri

Rezultatele toxicologice în cazul lui Vlad Pascu, şoferul de 19 ani care a ucis doi studenţi la 2 Mai, indică prezența în organism a mult mai multor substanțe, arată surse din anchetă.

Şoferul de 19 ani care a ucis doi studenţi la 2 Mai consumase peste trei droguri
Sursa foto: Instagram | Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Aug 2023   •   16:49

Vlad Pascu consumase peste trei droguri înainte de accident, arată raportul toxicologic.

Tânărul de 19 ani era drogat când a provocat o adevărată tragedie în stațiunea 2 Mai. Opt tineri, două fete şi șase băieți, au fost victime sigure. Mergeau dinspre Vama Veche spre localitatea 2 Mai.

Mai aveau doar câteva sute de metri până să intre în localitate când au fost loviți din spate de maşina condusă de Vlad Pascu. Roberta şi Sebi au murit pe loc.

Impactul a fost atât de puternic încât fata a fost aruncată la 15 metri distanță.

Citeşte şi: ”Dacă ai omorât un om, scapă tu cum poți!” Avocata misterioasă care l-a vizitat astăzi în arest pe Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi tineri la 2 Mai

La un control făcut cu câteva ore înaintea accidentului, în maşina tânărului au fost găsite substanţe psihoactive, iar testul făcut după accident a relevat că tânărul se afla sub influenţa a trei tipuri de substanţe psihoactive.

Autorul accidentului de la 2 Mai soldat cu moartea a doi tineri şi cu rănirea altor 3, figurează în evidenţele DIICOT cu două dosare penale pentru deţinere, fără drept, de droguri de risc, în vederea consumului propriu, unul de când încă nu avea 14 ani.

Al doilea dosar a fost închis, printre altele, din cauza cantităţii mici de droguri.

Vezi și: Pe cine a sunat şoferul drogat în timp ce era la Poliţie | Filmul complet al tragediei de la Vama Veche

×
Subiecte în articol: droguri Vlad Pascu
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close