Antena 3 CNN Actualitate ”Dacă ai omorât un om, scapă tu cum poți!” Avocata misterioasă care l-a vizitat astăzi în arest pe Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi tineri la 2 Mai

”Dacă ai omorât un om, scapă tu cum poți!” Avocata misterioasă care l-a vizitat astăzi în arest pe Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi tineri la 2 Mai

O avocată misterioasă l-a vizitat astăzi în arest pe șoferul drogat care a ucis doi tineri în stațiunea 2 Mai.

de Cătălina Buzoianu    |    24 Aug 2023   •   13:10

Avocata a refuzat total să răspundă la întrebările jurnaliștilor.

”Nu fac declarații! Vă dați seama că dacă voiam să dau declarații, ieșeam până acum cu un comunicat de presă”, au fost singurele cuvinte ale femeii.

Citește și: Filmul complet al (in)acţiunii poliţiştilor în noaptea tragediei de la 2 Mai

Încă de zilele trecute existau informații că familia Pascu a renunțat la prima avocată care l-a reprezentat pe Vlad în primele zile. Surse Antena 3 CNN spuneau însă că apărarea urma să fie preluată de către un avocat cunoscut din București.

Surpriza a venit însă în această dimineață, când o tânără avocată din Baroul Constanța s-a prezentat la arestul IPJ unde a zăbovit aproximativ o oră, timp în care a stat de vorbă cu tânărul. Nu a răspuns la niciuna din întrebările jurnaliștilor. 

Citește și: Pe cine a sunat şoferul drogat în timp ce era la Poliţie | Filmul complet al tragediei de la Vama Veche

Deși femeia și-a făcut contul de TikTok privat, în spațiul public au apărut filmulețe în care avocata își face ”reclamă” într-un mod neobișnuit. 

Cu Codul Penal în mână, într-o costumație sumară, fredonează cuvintele cunoscutei melodii ”Viața noastră” de la BUG Mafia feat Adriana. 

”Tu dormi? Nu dormi!
Dacă ști frate sa furi, fura tu cum știi!
Dacă poți frate sa bei, atunci bea tu pentru toți!
Dacă ai omorât un om, scapă tu cum poți!”, sunt cuvintele fredonate de tânăra avocată. 

”Ea este noua avocată a lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a omorât 2 tineri! Familia Pascu a angajat o nouă avocată, care s-a prezentat astăzi la sediul IPJ Constanţa. A venit îmbrăcată sexy, dar nu a dat nicio declarație presei. Avocata este din Constanța și este foarte activa pe rețelele de socializare. Multe dintre postări sunt, totuși, neinspirate... să zicem”, spun jurnaliștii de la neptun.tv.

"Dacă ai omorât un om, scăpă tu cum poți!" Ea este noua avocată a lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a omorât 2 tineri! Familia Pascu a angajat o nouă avocată, care s-a prezentat astăzi la sediul IPJ Constanţa. A venit îmbrăcată sexy, dar nu a dat nicio declarație presei. Avocata este din Constanța și este foarte activa pe rețelele de socializare. Multe dintre postări sunt, totuși, neinspirate... să zicem.

Publicată de Reporter Neptun TV pe Joi, 24 august 2023

Familia lui Vlad Pascu l-ar vizita astăzi în arest

Potrivit unor surse Antena 3 CNN, părinții băiatului ar urma să meargă astăzi să își viziteze fiul care se află în arest preventiv la Constanța. Tânărul are dreptul la o vizită pe săptămână și, potrivit graficului IPJ Constanța, astăzi pot fi vizitate în arest persoanele al căror nume începe cu litera P.

Vlad Pascu este șoferul drogat care a provocat o adevărată tragedie în stațiunea 2 Mai. Opt tineri, două fete şi șase băieți, au fost victime sigure. Mergeau dinspre Vama Veche spre localitatea 2 Mai. Mai aveau doar câteva sute de metri până să intre în sat când au fost loviți din spate de maşina condusă de Vlad Pascu. Roberta şi Sebi au murit pe loc. Impactul a fost atât de puternic încât fata a fost aruncată la 15 metri distanță.

×
Subiecte în articol: avocata Vlad Pascu accident 2 mai
Parteneri
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor
x close