Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Cum a arătat sărbătoarea de Halloween anul acesta pentru Alesia, fiica Elei Crăciun

Cum a arătat sărbătoarea de Halloween anul acesta pentru Alesia, fiica Elei Crăciun

Alexandra Timofte, organizator de petreceri are câteva sugestii pentru familiile care consideră data de 31 octombrie motiv de sărbătoare. Şi, cum în pandemie nimic nu mai este la fel, Alexandra, împreună cu Alesia, fiica Elei Crăciun, vă arată cum a arătat sărbătoarea de Halloween anul acesta.

Cum a arătat sărbătoarea de Halloween anul acesta pentru Alesia, fiica Elei Crăciun
de Iulia Gorgorin    |    05 Noi 2020   •   07:00

Începând cu spațiile de joacă pentru copii și terminând cu cluburile pentru adulți, toate locurile în care petreceam de Halloween sunt... închise!

Prin urmare, singura variantă este să ne distrăm în propria locuință. Alesia, fiica Elei, s-a întâlnit cu o vrăjitoare, care i-a adus un kit pentru sărbătoarea înfricoșătoare de la sfârșitul lunii.

Iar ca atmosfera să fie de nota zece, vrăjitoarea a recomandat pe tot parcursul serii de Halloween o muzică înfricoșătoare

''E un coș pentru toată familia, acesta este și mesajul nostru, ne dorim foarte mult ca părinții să intre în joaca copiilor și să marcheze această sărbătoare chiar dacă este înfricoșătoare într-un mod distractiv și creativ.  Și chiar îi învităm pe cei care vor să facă o astfel de experiență să îi provoace la rândul lor și pe prietenii lor și de ce nu să existe o competiție și un concurs între cine realizează cel mai înfricoșător dovleac de Halloween. Ancul acesta petrecem online, clar, pentru că nu avem cum să ne întâlnim fizic sau să mergem în diferite locații cum mergeam în trecut, dar acum ne putem bucura acasă, ba mai mult, putem decora spațiul astfel încât să simțim că am adus toată petrecerea la noi acasă'', spune Alexandra Timofte, organizator de petreceri.

Deși arată înfricoșător, Halloween-ul este o sărbătoare iubită de mulți copii

''Sunt situații în care copiii privesc această sărbătoare cu foarte multă bucurie, dat fiind pentru că se mergea la colindat și plecau de la porțile de unde le era deschis cu un coș plin de bomboane, că practic asta este tradiția – copiii merg, colindă și primesc bomboane. Clar este o sărbătoare împrumutată, la noi în România se sărbătorește destul de rar.

Dar copiii ce marchează și încercăm noi foarte mult să le sugerăm, este această modalitate de creație, adică să își folosească foarte mult creativitatea pentru a realiza diferite personaje. Și nu mă refer doar la personajele înfricoșătoare, ci de ce nu, putem fi de halloween orice personaj ne dorim, doar să ne folosim foarte mult creativitatea'', adaugă Alexandra Timofte.

Așadar, putem alege și personaje pozitive pentru Halloween-ul din 2020

''Să transformăm într-un bal mascat, într-un mod în care ne distrăm și scoatem la iveală copilăria din noi, noi adulții, iar copiii se manifestă fix așa cum sunt ei, fericiți și relaxați'', mai spune Alexandra.

Un kit de petrecere costă aproximativ 170 de lei. Însă, sunt și variante mult mai ieftine.

×
Subiecte în articol: Halloween Numai de bine
Parteneri
Gestul șocant făcut ucigașul Mirelei. S-a întâlnit cu sora ei
x close