Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN România Inteligentă Dan Nica: "Proiectul de variantă ocolitoare a Galaţiului l-am semnat eu în 2009. Ştiţi că dacă nu era Grindeanu la Transporturi, proiectul nu era finanţat nici azi?"

Dan Nica: "Proiectul de variantă ocolitoare a Galaţiului l-am semnat eu în 2009. Ştiţi că dacă nu era Grindeanu la Transporturi, proiectul nu era finanţat nici azi?"

Dan Nica spune că proiectul de variantă ocolitoare a Galaţiului a început demult, încă din 2009, de când el era ministru de Interne.

Dan Nica: "Proiectul de variantă ocolitoare a Galaţiului l-am semnat eu în 2009. Ştiţi că dacă nu era Grindeanu la Transporturi, proiectul nu era finanţat nici azi?"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    19 Mai 2022   •   10:47

"Proiectul de variantă ocolitoare a Galaţiului a început demult, l-am semnat eu în 2009, cu indicatorii tehnico-economici, deci se fac vreo 15 ani curând.

Ştiţi că dacă nu era Sorin Grindeanu ministrul al Transporturilor şi vicepremier, acest proiect nu era finanţat nici în ziua de azi?

Eram socaţi când am aflat că acest proiect nu trebuie finanţat sau nu poate fi finanţat.

A luat decizia de a-l finanţa şi vom avea această variantă care va rezolva şi problemă economică.

Un oraş sufocat nici nu poate fi considerat un oraş în care să se desfăşoare activitate economică, prin care mărfurile să mai şi iasă sau să şi intre.

Acum este o oportunitate şi această oportunitate trebuie transformată în lucruri concrete", a declarat joi Dan Nica, europarlamentar, la conferinţa "Infrastructura, soluţia antisărăcie şi şansa pentru dezvoltare", organizată de Antena 3.

Conferinţa este organizată de Antena 3, singurul canal de știri din România partener al CNN International, alături de cotidianul național Jurnalul, în cadrul proiectului România Inteligentă.

INFRASTRUCTURA, SOLUȚIA ANTISĂRĂCIE ȘI ȘANSA PENTRU DEZVOLTARE | Conferinţă naţională România Inteligentă

Cinci proiecte de anvergură pentru Galați și regiune vor schimba harta economică și socială a României. Ce Înseamna proiectele de dezvoltare a infrastructurii în zona de Est? Reprezentanți ai Guvernului României, Parlamentului Românei, autoritățile publice locale, companii relevante din zona Galați, specialișiti din mediul academic, organizații si asociații de profil vor interacționa în mod direct în plenul conferinței.

Publicată de Antena 3 pe Miercuri, 18 mai 2022

 

×
Subiecte în articol: Dan Nica România Inteligentă
Parteneri
Români înșelați cu zeci de mii de euro prin metoda Fotografia
x close