Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN ShowBlitz Alex Bodi, acuzat că nu s-a prezentat în sala de judecată. Milionarul spune că a prezentat acte medicale pentru a-și justifica absența

Alex Bodi, acuzat că nu s-a prezentat în sala de judecată. Milionarul spune că a prezentat acte medicale pentru a-și justifica absența

Milionarul Alex Bodi a început această săptămână cu stângul. A ajuns din nou în spatele gratiilor, după ce, ar fi încălcat măsura controlului judiciar. Procurorii DIICOT l-au acuzat că nu s-a prezentat la instanţă, aşa cum se cere prin condiţiile măsurii preventive, motivând presupuse motive medicale. Înainte de întâlnirea cu agenţii de poliţie care l-au dus în arest, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu a explicat situaţia.

Alex Bodi, acuzat că nu s-a prezentat în sala de judecată. Milionarul spune că a prezentat acte medicale pentru a-și justifica absența
Sursa foto: Alex Bodi Instagram
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Oct 2021   •   23:45

Alex Bodi a ajuns din nou în arest, după ce procurorii au spus că milionarul a încălcat măsura controlului judiciar, neprezentându-se la instanţă, invocând motive medicale.

"Este doar din simplul fapt că nu m-am prezentat la un anumit termen, unde bineînțeles aveam și obligația, dar am avut motiv justificat, am și există actele medicale depuse, dar se pare că nu a fost suficient și domnii au decis arestarea mea preventivă, nicidecum un avertisment, sau poate un arest la domiciliu", a declarat afaceristul pe drumul spre vila lui din Pipera, acolo unde îl aşteptau poliţiştii pentru a-l duce în arest.

Nimic nu prevestea încă o perioadă de arest pentru milionar. Cu o seară înainte, acesta a postat imagini de la o petrecere cu manele la care a participat.

În ciuda controlului judiciar, măsură impusă de judecători lui Bodi, acesta s-a distrat toată vara, în locuri exclusiviste din România şi din străinătate.

Bodi este trimis în judecată într-un dosar de trafic de persoane şi proxenetism, alături de mai multe persoane. Nu este prima oară când acesta ajunge în arest preventiv. 

×
Subiecte în articol: Alex Bodi Show Blitz judecata milionar
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close