Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN ShowBlitz Ana-Maria Prodan, detalii picante despre avere și familie: 'Îmi permit să trăiesc oriunde'

Ana-Maria Prodan, detalii picante despre avere și familie: 'Îmi permit să trăiesc oriunde'

Ana-Maria Prodan este o femeie de succes, iar recent a devenit investitor principal la o echipă de fotbal din Liga 1. Ea a vorbit în exclusivitate despre deciziile importante din viața sa, în emisiunea showBlitz.

Ana-Maria Prodan, detalii picante despre avere și familie: 'Îmi permit să trăiesc oriunde'
Sursa foto: Hepta
de Cristina Tudorache    |    20 Iun 2020   •   00:10

Întrebată dacă are suficienți bani cât să se retragă, Ana-Maria Prodan a răspuns categoric afirmativ. Ea spune însă că ar fi o nebunie să facă asta.

”Fotbalul este pasiunea vieții mele, a soțului meu, a fetelor și a copiilor mei, mai ales că cel mic joacă fotbal. A fost visul meu măreț să-mi văd băiatul fotbalist și să pot să-i ofer, ca să dau un exemplu, ce i-a oferit Gică Hagi fiului său”, a spus impresara.

Soția lui Reghecampf spune că și-ar permite să se retragă și să trăiască oriunde în lume. Cu toate acestea, spune că nu-și dorește să apară în topurile celor mai bogați oameni, deși vrea să aibă bani.

Despre mutările sale în diferite colțuri ale lumii, unde soțul ei a primit contracte, Ana-Maria a declarat că: ”Reședința mea este în Las-Vegas, acela este orașul sufletului meu.”

Despre decizia de a cumpăra un club de fotbal, impresara spune că totul a plecat de la o discuție cu copiii în care le-a propus această afacere de familie. Ea face totul pentru copiii ei și spune că nu o să lase pe nimeni să se atingă de ei, de aceea le-a și angajat gărzi de corp. Ea speră să rămână numărul unu chiar și la 60 de ani și să fie amintită asemeni mamei sale, cântăreața Ionela Prodan.

Întregul interviu, exlusiv pentru Antena 3, poate văzut mai jos.

Ana-Maria Prodan, detalii picante despre avere: 'Îmi permit să trăiesc oriunde'

×
Subiecte în articol: Ana Maria Prodan showBlitz
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close