Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN ShowBlitz Lidia Fecioru, mesaj pentru Fulgy după ce a invitat-o în emisiunea sa: "Singurii care îţi vor binele şi te pot pune pe drumul tău sunt părinţii tăi. Celorlalţi nu le pasă"

Lidia Fecioru, mesaj pentru Fulgy după ce a invitat-o în emisiunea sa: "Singurii care îţi vor binele şi te pot pune pe drumul tău sunt părinţii tăi. Celorlalţi nu le pasă"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a adresat câteva sfaturi într-o intervenţie în cadrul emisiunii "ShowBlitz" pentru Fulgy care în mai multe postări pe reţelele de socializare a invitat-o la emisiunea sa.

Lidia Fecioru, mesaj pentru Fulgy după ce a invitat-o în emisiunea sa: "Singurii care îţi vor binele şi te pot pune pe drumul tău sunt părinţii tăi. Celorlalţi nu le pasă"
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Iul 2021   •   00:36

„Vreau și eu să o invit la emisiunea Moft TV pe doamna Lidia Fecioru, cel mai frumos exemplu de femeie din România, după părerea mea un om interesant", spunea Fulgy într-una din postările sale de pe reţele de socializare.

Întrebată dacă va accepta invitația lui Fulgy sau dacă are câteva sfaturi pentru el, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a spus că Fulgy ar trebui să învețe lucrurile pentru că nu este de glumit cu drogurile sub nicio formă.

„Libertatea asta care s-a dat copiilor este ca o sabie cu două tăișuri. Nu îi putem pune la punct pentru că se simt jigniți de părinți şi apoi se răzvrătesc împotriva părinților. Sper ca măcar în ultima clipă Fulgy va înțelege că pe părinții nu te poţi supăra niciodată pentru că ei sunt cei care îți vor binele și pot să te pună pe drumul tău. Celorlalți nu le pasă de tine.

Singur nu va putea ieși din această situație niciodată. Are nevoie de oamenii apropiați lui care să fie lângă el, altfel fără susținerea oamenilor de alături nu va putea face niciun pas. Dacă va face doi pași înainte, după aceea va face 10 înapoi", a spus Lidia Fecioru. 

„Copii nu trebuie făcuţi vedete prea devreme"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit apoi de părinţii lui Fulgy cărora le-a împărtășit un sfat pe care l-a primit de la tatăl său.

„Viorica și Ioniță au fost doi părinți minunați, dar prea repede cred că au făcut vedete din copiii lor. Făcând chestia asta s-au învățat cu foarte mulți bani, s-au învățat cu multă libertate și atunci când le-a dat un deget ei au luat toată mâna.

Tatăl meu avea o vorbă: bate copilul cât doarme de-a curmezișul patului pentru că dacă se întoarce de-a lungul îl bați degeaba", a mai spus Lidia Fecioru.

„Fulgy trebuie să se gândească la ce a făcut să treacă de această perioadă grea”

Întrebată dacă doar părinţii şi apropiații ar trebui să ajute sau ar trebui cerut sprijinul si unui specialist, Lidia Fecioru a spus că în aceste cazuri Fulgy va asculta toate sfaturile dar nu va face nimic.

„Fulgy a trecut un prag al acestei probleme şi trecând acest prag este foarte greu de oprit.

Eu cunosc foarte mulți oameni cu copii de genul acesta. Sunt oameni care şi-au închis băiatul șase luni de zile într-un apartament cu zabrele și îi dădea mâncare printre gratii, șase luni de zile numai ca să treacă de perioada cea grea și ca să nu se apropie nimeni. Dacă vin prieteni la el este foarte rău. Fulgy trebuie acum să se gândească la ce a făcut, să se regăsească", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru la Show Blitz.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close