Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN ShowBlitz Carmen Harra, despre efectele lui 2022: "Este o lecţie karmică la nivel colectiv, un an tulburător cu evenimente foarte șocante"

Carmen Harra, despre efectele lui 2022: "Este o lecţie karmică la nivel colectiv, un an tulburător cu evenimente foarte șocante"

Carmen Harra a explicat cu ce încărcături karmice vine anul 2022 şi cum putem depăși cu adevărat pandemia.

Carmen Harra, despre efectele lui 2022: "Este o lecţie karmică la nivel colectiv, un an tulburător cu evenimente foarte șocante"
Sursa foto: Instagram/Carmen Harra
de Claudia Popovici    |    08 Ian 2022   •   00:01

„În primul rând vreau să vă spun că există științele vechi cum este numerologia creată de Pitagora, există astrologia care este o știință planetară a efectelor energetice care există asupra corpului uman date fiind planetele din univers.

Există niște științe vechi care se pot utiliza ca metodă de predicție. 2022 este anul tigrului, deci vine un an extrem de moțional. Dacă ne întoarcem 60 de ani în urmă, atunci când a mai fost anul tigrului de apă, omul la aterizat pe lună.

Iată că a fost o mare realizare pentru umanitate. Să ne întoarcem 60 de ani în urmă, a fost în aceeași etapă în aceeași configurație a calendarului chinezesc, vedem niște situații politice incredibile.

„2022 aduce răsturnări politice fără așteptări în toată lumea inclusiv în toată România"

2022 aduce răsturnări politice fără așteptări în toată lumea, inclusiv în toată România, în specială Rusia, Franța, Anglia, chiar și în America. Deci o să resimțim tulburările politice fără precedent, mișcările sociale de stradă continuă.

Anul 2022 s-ar vrea mai pacifist, un an mai eliberator, dar cară încă vibrațiile lui 2021 și el, în esență, este un an foarte tulburător cu evenimente neașteptate foarte șocante.

Dacă analizăm conceptul pitagorian avem de trei ori cifra 2 care este o forța feminină. Deci posibil să vedem femeile intrând în poziții de putere peste noapte.

Din punct de vedere al pandemiei avem nişte descoperiri. 2022 este anul descoperirilor, este anul în care, spun eu, că intrăm în cosmos din nou.

Descoperim ceva, încercăm să găsim viață în alte planete, facem niște descoperiri care rămâne vocale și fac ca 2022 să rămână în istoria umanității ca un an de cotitură.

„2022 este dramatic, economic, politic este un an revoluționar"

Din alte puncte de vedere 2022 este dramatic, economic, politic, este un an revoluționar.

Are foarte multe efecte mai puțin pozitive dar necesare pentru că și elementele astea duc la evoluția noastră ca specie. În primăvară o să vedem o nouă turnură în ceea ce privește aceasta vaccinare, o nouă descoperire, se ajunge la un alt studiu de a gestiona această boală.

„Pandemia este o boală karmică"

Aceasta este o boală karmică. Toate bolile care ating conștiința colectivă sunt boli karmice. Și dacă nu le înțelegem, le multiplicăm, de aceea acest virus continuă să se muteze pentru că noi nu înțelegem mecanismul lui. Pentru asta nu există vaccinare, nu există nicio soluție medicală.

Este ceva care trece dincolo de percepția noastră. În momentul în care noi ne trezim colectiv să ne învățăm lecția colectivă putem să scăpăm de acest lucru, altfel nu scăpăm", a spus Carmen Harra la emisiunea ShowBlitz de la Antena 3. 

×
Subiecte în articol: carmen harra pandemie lecţii karmice
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close