Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN ShowBlitz Cătălin Botezatu recunoaște că a apelat la vrăjitoare, dar nu sfătuiește pe nimeni să îi urmeze exemplul: "Iubirea, fericirea, nu se caută"

Cătălin Botezatu recunoaște că a apelat la vrăjitoare, dar nu sfătuiește pe nimeni să îi urmeze exemplul: "Iubirea, fericirea, nu se caută"

Cătălin Botezatu recunoaște cu mâna pe inima că a apelat la serviciile vrăjitoarelor. Ba mai mult, creatorul de modă spune că acum a rămas prieten cu unele dintre ele și că se înțelege foarte bine cu ele. Cu toate acestea Bote nu sfătuiește pe nimeni să meargă la vrăjitoare, ba din contră!

Cătălin Botezatu recunoaște că a apelat la vrăjitoare, dar nu sfătuiește pe nimeni să îi urmeze exemplul: "Iubirea, fericirea, nu se caută"
Sursa foto: Antena 3
de Ana-Maria Bujor    |    Georgiana Murgilă    |    07 Ian 2022   •   23:36

Celebrul creator de modă, Cătălin Botezatu, a declarat, în exclusivitate pentru Antena 3, că și-a schimbat foarte mult părerea, de-a lungul anilor, despre ce înseamnă căutarea iubirii și a fericirii.

"Iubirea, fericirea, astea nu se caută. Astea vin de la sine. Dacă e să vină și să apară acea persoană, apare. Atunci când ești disperat, atunci nu apare. Atunci când ieși dintr-o relație și spui că a fost ultima, o să mă sinucid. Am avut și eu momente de-astea de slăbiciune și de incultură, în sensul că am zis gata mă sinucid, mă duc la vrăjitoare. Când eram mai tânăr", a spus acesta. 

"Cu cât ești mai disperat cu atât nu vei face nimic. Când ești liniștit și ești ok, Dumnezeu îți arată tot timpul pe cineva. Nu caut, vin. Și dacă nu vin, aștept, și între timp consum aspirină.

Da, poți să mergi la un astrolog, poți să mergi la un om care se ocupă cu energiile. Dar la vrăjitoare nu. Am prietene, mi-am făcut în rândul lor multe prietene cu care țin legătură. Sunt haioase. Totuși cred în Dumnezeu și dacă e cineva să mă ajute este numai Dumnezeu", a povestit Botezatu.

Ce proiecte are Cătălin Botezatu în 2022

"Începem imediat cu Săptămâna Modei la Paris, apoi alte săptămânii ale modei în țară. 

Legat de proiectele mele, colecții băgate în lucru, colecții care să se vândă. Pentru că e foarte greu."

×
Parteneri
Ce conţine noua lege a pensiilor. Anunţul ministrului Marius Budăi
x close