Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN ShowBlitz Craiul de Dorobanți, cu cele mai multe mașini din garaj. A călătorit în peste 70 de țări și ar avea ochelari de 10 mii de dolari

Craiul de Dorobanți, cu cele mai multe mașini din garaj. A călătorit în peste 70 de țări și ar avea ochelari de 10 mii de dolari

Are bani, vile, maşini şi, implicit, magnet la femei. Doamnelor, domnilor, este vorba despre Dan Nicorescu, un crai de Dorobanţi cu portofelul plin, care deşi nu apare în topul bogaţilor României, este, cu siguranţă, unul dintre cei mai avuţi cetăţeni.

Craiul de Dorobanți, cu cele mai multe mașini din garaj. A călătorit în peste 70 de țări și ar avea ochelari de 10 mii de dolari
Sursa foto: Facebook
12 Iun 2020   •   23:49

Dan Nicorescu este o figură extrem de cunoscută în lumea bună din Dorobanţi. Numele lui nu se leagă de vreun imperiu, nu-l regăsim în topul bogaţilor, deşi averea pe care o afişează se califică lejer.

Apare des in tabloide pentru că este fotografiat alături de tot felul de dive dar şi pentru că îşi parcheză bolizii ostentativ pe mai multe locuri sau chiar pe locurile persoanelor cu dizabilităţi fie că-şi scoate toate maşinile odată la spălătorie sau pentru că a fost protagonistul unui controversat accident rutier.

Fetele de Dorobanţi şi tabloidele îl plac pentru că este excentric, are o casă impunătoare fix in buza parcului Herăstrău cu ieşire la Şoseaua Nordului, într-una dintre cele mai scumpe zone din Capitală. O vilă somptuoasă cu arhitectură deosebită, arată reportajul din cadrul emisiunii showBlitz.

Nicorescu este şi un împătimit al călătoriilor. Ar fi mers în peste 70 de ţări. Asta l-ar fi inspirat să aibă şi o colecţie de guri de rechini în vila din Bucureşti. Mai are şi o colecţie impresionantă de ochelari de soare, printre care şi o pereche de ochelari de soare din aur masiv cu 10 diamante, pe care ar fi dat 10 mii de dolari in 99.

La mână poartă ceasuri precum Vacheron Constantin din aur alb cu diamante în valoare de 50 de mii de euro, dar uneori se mai afiseză şi cu rolexurile Yacht Master si Day-Date sau perla coroanei, un Ulysse Nardine Royal Blue in valoare de 300 de mii de euro.

Cat despre parcul de maşini, Nicorescu este considerat unul dintre cei mai importanţi colecţionari români de bijuterii pe patru roţi.

Intre timp, colecţia s-a mărit. La fel şi pretenţiile, căci în garajul milionarului au mai ajuns şi primul Ferrari Superfast 812 din România, Bentley, Aston Martin sau Lamborghini.

×
Subiecte în articol: showBlitz
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close