Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN ShowBlitz Conflict deschis între Elena Merişoreanu şi Maria Dragomiroiu: "Cu ajutorul lui Dumnezeu, sper să nu ne mai întâlnim"

Conflict deschis între Elena Merişoreanu şi Maria Dragomiroiu: "Cu ajutorul lui Dumnezeu, sper să nu ne mai întâlnim"

Două doamne ale muzicii populare româneşti sunt în conflict deschis. Maria Dragomiroiu şi Elena Merişoreanu şi-au spus cuvinte grele. Asta după ce, într-o emisiune TV Dragomiroiu a spus despre colega ei că e rea şi că-şi judecă colegii.

Conflict deschis între Elena Merişoreanu şi Maria Dragomiroiu: "Cu ajutorul lui Dumnezeu, sper să nu ne mai întâlnim"
de Georgiana Murgilă    |    Ana-Maria Bujor    |    19 Mar 2021   •   23:30

Replica Elenei Merişoreanu nu a întârziat. S.a declarat uimită de cele spuse de Dragomiroiu şi i-a transmis un mesaj prin intermediul nostru, mesaj la care artista nu a răspuns încă.

"Este artistul pe care îl apreciez, de altfel, dar probabil că de asta a venit pe Pământ, ca să îşi judece colegii": Aşa a începe descrierea făcută cât se poate de direct de către Maria Dragomiroiu, într-o emisiune TV cu referire la colega ei, Elena Merişoreanu.

Mărul discordiei? Îl spune chiar Elena Merişoreanu.

"La televiziunea respectivă m-a întrebat pe ce criterii se dau pensiile. Şi am spus: pentru anii de muncă pe care i-ai depus, cât ai plătit, acum la bătrâneţe îţi revin aceşti bani. Şi zice: păi da, dar doamna Maria Dragomiroiu se plânge că are o pensie foarte mică. Eu, atunci, am spus: da, e adevărat. Cine nu a fost angajat, normal că are o pensie mai mică.

Deşi, soţul ei, astăzi, mi-a spus că are 40 de ani de muncă pe cartea de muncă", a declarat artista.

De atunci, însă cele două s-au întâlnit la mai multe evenimente, iar Maria Dragomiroiu nu i-ar fi făcut niciun reproş colegei sale.

Conflictul dintre cele două artiste este cu atât mai şocant cu cât cele două au multe lucruri în comun, pe lângă cariera muzicală.

"La timpul când a avut nevoie, chiar am ajutat-o. Ne-am întâlnit la atâtea evenimente private împreună. Am avut o relaţie chiar foarte bună. Îi voi răspunde la salut, dar sper să nu ne mai întâlnim, cu ajutorul lui Dumnezeu", a precizat Elena Merişoreanu.

Cu toate acestea, Merişoreanu are un mesaj pentru colega ei de breaslă: "Dragă Maria, ştii că îţi respect familia. Ştii cum e: uiţi, dar nu ierţi sau ierţi şi nu uiţi. Eu te-am iertat pentru că şi Dumnezeu ne iartă. Suntem în Postul Mare. Dar faptul că tu m-ai făcut pe mine aşa cum m-ai categorisit, regret tare mult. Sărbători cu bine, vă pup şi vă iubesc".

Contactată de noi, Maria Dragomiroiu nu a dorit să comenteze.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close