Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN ShowBlitz Imagini cu averea lui Adrian Minune. Colecţia maşinilor de lux şi vilele "fără număr" ale cântăreţului

Imagini cu averea lui Adrian Minune. Colecţia maşinilor de lux şi vilele "fără număr" ale cântăreţului

Are o fată aproape la fel de celebră ca şi el şi o avere colosală. Adrian Minune, căci despre el este vorba, se poate lăuda că are în garaj nişte bolizi de lux, dar şi de la bancă, nişte credite pe măsură.

Imagini cu averea lui Adrian Minune. Colecţia maşinilor de lux şi vilele "fără număr" ale cântăreţului
de Ana-Maria Bujor    |    Georgiana Murgilă    |    16 Ian 2021   •   12:30

Adrian Minune este unul dintre cei mai cunoscuţi manelişti din România şi cu siguranţă unul dintre cei mai iubiţi. Cântă şi dansează pe melodiile lui oameni din toate categoriile sociale, inclusiv politicieni sau oameni de afaceri.

Aşa că şi averea lui a ajuns să fie una considerabilă, pe măsura celebrităţii sale.

Are şi o marcă preferată la bolizii de lux. Deţine nu mai puţin de 13 maşini şi de fiecare dată când un membru al familiei îi cere vreo astfel de bijuterie pe patru roţi, Adrian nu se dă înapoi să i-o cumpere.

Karmen, fiica sa, a fost beneficiara unei astfel de investiţii, primind cadou de ziua ei un bolid de toată frumuseţea.

Vile "fără număr" pentru Adrian Minune

Şi la capitolul case, Adrian Minune stă forate bine. Are o vilă cu piscină în apropiere de Bucureşti, dar şi apartamente şi mai multe terenuri în Capitală şi în zonele limitrofe.

În total, ar avea 15 vile şi o avere estimată la 1,5 milioane de euro.

La aşa valoare şi vacanţele sunt unele pe măsură. Un îndrăgostit de zonele exotice, Adrian Minune merge decât ori are ocazia la Dubai. Ba chiar mai mult, a făcut şi o expediţie în deşert.

×
Subiecte în articol: showBlitz
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close