Antena 3 Emisiuni ShowBlitz Mărturia Biancăi Drăgușanu, după ce a devenit imaginea unui studio de videochat: "Mulţi ar vrea să fie în locul meu"

Mărturia Biancăi Drăgușanu, după ce a devenit imaginea unui studio de videochat: "Mulţi ar vrea să fie în locul meu"

de Georgiana Adam    |    08 Mai 2021   •   09:36
Mărturia Biancăi Drăgușanu, după ce a devenit imaginea unui studio de videochat: "Mulţi ar vrea să fie în locul meu"
Sursa foto: Bianca Drăguşanu/Instagram

Bianca Drăguşanu a dat lovitura cu un contract cu multe zerouri, dar care i-a adus şi un val de oameni care o contestă. A devenit imaginea unui studio de videochat, fapt care a adus şi critidic din partea mai multor persoane publice şi nu numai.

Acestea au fost imaginile care i-au adus un val de contestatari Biancăi Dragușanu.

Bianca Drăguşanu încurajează tinerele să facă videochat

Reclama cu pantofii sport cu mai multe dungi a stârnit cele mai multe reacţii negative din partea internauţilor oripilaţi, că diva încurajează tinerele să facă videochat deci, practic, să aleagă această cale de a face bani, în locul studiilor.

Pentru toţi contestatarii, Bianca Drăgusanu are un singur mesaj.

"Cred că cei care comentează și-ar dori mult să fie în locul meu,  mai ales din punct de vedere financiar. Pentru mine este doar un alt contract de imagine. Sloganurile acelea nu sunt puse de mine. Este un contract de imagine", a spus Bianca Drăguşanu, în exclusivitate pentru emisiunea ShowBlitz.

Potrivit surselor noastre, cifra care a cucerit-o pe Bianca atunci când a semnat să-şi pună imaginea la bătaie chiar şi pentru un studio de videochat este de ordinul zecilor de mii de euro. Mai ales că este cunoscut că Biancăi îi place luxul.

Bianca Drăguşanu: "Mulţi ar vrea să fie în locul meu"

 "Nu mă interesează ce comentează lumea şi cred ca ăştia, cârcotoaşii şi-ar dori mult să fie în locul meu", adaugă blondina.

Aşa că nu e de mirare că diva îşi permite acum să stea la soare, pe plajele din Marbella.

 

 

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close