Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN ShowBlitz Motivul scandalului în care au fost implicați Jador şi Mario Fresh: "Am venit la mare să dăm legea"

Motivul scandalului în care au fost implicați Jador şi Mario Fresh: "Am venit la mare să dăm legea"

Jador, Lino Golden și Mario Fresh au ajuns, joi, în fața procurorilor din Constanța. La finalul audierilor, ei au surprins pe toată lumea după ce au anunțat că s-au împăcat cu gașca de agresori.

Motivul scandalului în care au fost implicați Jador şi Mario Fresh: "Am venit la mare să dăm legea"
de Cristina Tudorache    |    19 Iun 2020   •   23:49

”Am venit în seara asta la mare să dăm legea”, susținea Jador, într-o înregistrare publicată pe o rețea de socializare.

Weekend-ul trecut, Jador, Mario Fresh și iubita lui - Alexia Eram, Lino Golden și încă un cuplu s-au dus la mare în Mamaia, unde au ieșit în club în fiecare seară. Sâmbătă seara, Lino s-a retras spre hotel după o vreme, iar ceilalți au rămas să se distreze. Spre dimineață, gașca Golden Boy Society, înființată de Alex Vela, a fost agresată chiar în spatele clubului de fițe în care au petrecut. 

Există mai multe ipoteze legate de motivul de la care ar fi pornit încăierarea, iar acestea au fost prezentate în cadrul emisiunii showBlitz.

Se spune că cei trei băieți s-au distrat în cele mai luxoase cluburi din Mamaia. Vineri seara, ar fi ajuns într-un club la care nu aveau rezervare. Așa au ajuns să fie așezați la masă cu o altă gașcă. În final, tinerele vedete au refuzat să plătească nota, așa că rivalii i-au ținut minte și i-au urmărit zilele următoare pentru a-i pedepsi. 

Ipoteza aceasta a fost infirmată de Mario Fresh. ''Ne-am împăcat! Suntem toţii foarte bine şi noi şi ceilalaţi baieţi. Am auzit că în presa se scrie ca nu am vrut să plătim nota. Nu există ca noi să nu plătim nota, pentru asta muncim, avem banii noştri. Ne permitem sa plătim nota la o masă. Şi nici celălalt subiect cu fata, că Jadore i-ar fi scris unei fete, sau ceva, nu. A fost o foarte mică discuţie cu o seara înainte şi asta a fost tot!'', a spus cântăreţul Mario Fresh.

O altă ipoteză vehiculată susține că totul ar fi pornit după ce Jador ar fi refuzat să facă poze cu mai multe fete, pe motiv că este obosit. Cei care le însoțeau s-au simțit jigniți și astfel a început disputa. 

Jador a promis că va face un vlog în care va explica ce s-a întâmplat, pentru a nu mai exista tot felul de speculații în presă.

Jador, pe numele său real Remus Dumitrache, a mai fost implicat și în alte scandaluri, în timpul participării la un reality show.

Joi, scandalagii au fost chemați la audieri și au anunțat că s-au împăcat cu rivalii. Cercetările continuă în acest caz.

Adevăratul motiv al scandalului în care au fost implicați Jador şi Mario Fresh: ”Am venit în seara asta la mare să dau legea”

×
Subiecte în articol: Mario Fresh showBlitz
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close